Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Β. Κανονίδης ανακαλεί την ανάθεση στον γιο του - Συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ. στη ΔΕΥΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS
Μία απρόσμενη εξέλιξη έρχεται να επαναφέρει στο προσκήνιο την υπόθεση που απασχόλησε τις τελευταίες μέρες τον πολιτικό κόσμο της Αλμωπίας.

Ο λόγος για τον Βασίλη Κανονίδη ο οποίος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News, συγκάλεσε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ για σήμερα Παρασκευή 16/9/2011 στις 13:00 με μοναδικό θέμα την ΑΝΑΚΛΙΣΗ της απόφασης για ανάθεση μελέτης της Επιχείρησης στο γιο του.

Τα σχόλια για αυτή την εξέλιξη ποικίλουν, καθώς κάποιοι το εκλαμβάνουν και ως «ήττα» του Προέδρου.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News, ο κ. Κανονίδης...

...πιεστικέ αρκετά και από πολλές μεριές για να αποφασίσει να ανακαλέσει.
 

2 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ: ΤΩΡΑ ΒΑΣΙΛΑΚΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ"; ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΚΑΝΟΝΙΔΗ. ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΒΑΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. Η ΕΠΑΡΣΗ ΣΟΥ, Η ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ. ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΒΑΣΙΛΑΚΙ. ΞΑΝΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΒΑΣΙΛΗΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑ ΠΟΤΕ ΠΑΣΟΗΣ. ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και με Χατζηδημητριου τα ιδια εκανε ο Κανονιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News