Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

"Η Εκκλησία φορολογείται, και ίσως περισσότερο από τους άλλους"

"Η Εκκλησία φορολογείται, και ίσως περισσότερο από τους άλλους", δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος, απαντώντας σε όσους κάνουν λόγο για φοροαπαλλαγές της Εκκλησίας, με αφορμή την εξαίρεση των χώρων άσκησης θρησκευτικής λατρείας από την καταβολή του έκτακτου...

τέλους ακίνητης περιουσίας. Η Εκκλησία, πρόσθεσε ο Ιερώνυμος προσερχόμενος στην κληρικολαϊκή συνέλευση της Αρχιεπισκοπής, δεν ζητάει να εξαιρεθεί για τα ακίνητα εκείνα που αποφέρουν έσοδα. Υπενθύμισε δε ότι οι ναοί, ακόμη και στις άλλες θρησκείες και δόγματα, δεν φορολογούνται, ενώ χαρακτήρισε ως «φανταστικά» τα όσα λέγονται περί μεγάλης εκκλησιαστικής περιουσίας.

1 σχόλιο:

  1. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ!!!ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠE8AIΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ!!!ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ!ΑΣΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε. ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΙΣΕI.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News