Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Χωρίς Παπανδρέου τα εγκαίνια της ΔΕΘ...

Ριζική αλλαγή της τελευταίας στιγμής πραγματοποίησε στο πρόγραμμά του για την 76η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος Παπανδρέου, αποφασίζοντας να μην πραγματοποιήσει, ως είθισται να κάνει εδώ και χρόνια ο εκάστοτε πρωθυπουργός, την καθιερωμένη τελετή εγκαινίων! Αντί του πρωθυπουργού, την τελετή των εγκαινίων θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. 


Κανονικά πάντως θα πραγματοποιηθούν τόσο η ομιλία του πρωθυπουργού το βράδυ του Σαββάτου όσο και η συνέντευξη Τύπου την Κυριακή το μεσημέρι. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η συνέντευξη Τύπου δεν θα δοθεί στον συνήθη χώρο του συνεδριακού κέντρου «Ι. Βελλίδης», αλλά στην Αποθήκη Γ΄του Οργανισμού Λιμένος (ΟΛΘ), στη 1 μ.μ.Ο πρωθυπουργός φθάνει σήμερα, Παρασκευή, στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραμείνει τρεις μέρες. Στις 2 το μεσημέρι ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη στο δημαρχείο και μία ώρα αργότερα με εκπροσώπους παραγωγικών και κοινωνικών φορέων στον ίδιο χώρο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωθυπουργού:

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου
2.00 μ.μ. Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη (Δημαρχείο)
3.00 μ.μ. Συνάντηση με εκπροσώπους τοπικών παραγωγικών και κοινωνικών φορέων (Δημαρχείο)

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου
8.00 μ.μ. Ομιλία (Συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης»)

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου
1.00 μ.μ. Συνέντευξη Τύπου (ΟΛΘ, Αποθήκη Γ’)


trelokouneli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News