Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

"Πυρά" Μπίνου & Ζέρζη κατά του Προέδρου της ΔΕΥΑ Αλμωπίας για την "μυστηριώδη" ανάθεση

Την άμεση αντίδραση του Χρήστου Μπίνου προκάλεσε η «καταγγελία» του Χρήστου Χουρσόγλου ενώπιον των μελών του Δ.Σ. Αλμωπίας, σχετικά με την ανάθεση μελέτης του Προέδρου της ΔΕΥΑ σε συγγενικό του πρόσωπο πρώτου βαθμού.

Ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας και επικεφαλής της παράταξης «Η Αλμωπία μας ενώνει» κ. Μπίνος μιλώντας στο Aridaia News, τόνισε ότι ακόμα και νόμιμη να είναι αυτή η πράξη, δεν μπορεί να θεωρηθεί ηθικά σωστή.

Κάτι που συμφώνησαν ακόμα και τα μέλη της Δημαρχιακής παράταξης. Παρόμοια ήταν και η τοποθέτηση του Πέτρου Ζέρζη ο οποίος δεν παρέλειψε να επιστρέψει τα «πυρά» που εκτοξεύθηκαν εναντίον του τους τελευταίους μήνες. Συγκεκριμένα, είπε απευθυνόμενος στον Δημήτρη Πασόη, ότι...

...ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν και αυτοί και να κριθούν για τις πράξεις τους.

Ο Δήμαρχος πάντως φάνηκε αποφασισμένος να προχωρήσει σε διερεύνηση του θέματος, ενώ δεσμεύτηκε να αποτάξει τέτοιου είδους πράξεις σε περίπτωση που όντως είναι αλήθεια.
 

2 σχόλια:

  1. ta idia pantelaki moy ta idia pantelh erxaite kia atwn h wra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιο συγγενικο προσωπο του σημερινου προεδρου ΔΕΥΑ, ειχε περιβαλοντικες σχεσεις με την προηγουμενη δημοτικη αρχη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News