Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση για το κυκλοφοριακό στην Αριδαία

Αλλαγές για την βελτίωση του κυκλοφοριακού
Συνάντηση για το κυκλοφοριακό της Αριδαίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (22/9) στο Δημαρχείο.

Από την πλευρά του Δήμου Αλμωπίας κατατέθηκε συγκεκριμένη πρόταση με τις ενδεχόμενες αλλαγές.

Τέθηκε υπόψην των υπευθύνων των σχολών οδηγών, πριν τεθεί προς διαβούλευση. Ανταλλάχθηκαν απόψεις και άλλες προτάσεις προκειμένου να γίνει ευκολότερη η κίνηση.

Από την πλευρά του ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας εξέφρασε την άποψη, ότι με λίγες παρεμβάσεις, το πρόβλημα που δεν είναι και τόσο μεγάλο μπορεί να λυθεί.




Ο Δήμαρχος Δημήτρης Πασόης, τόνισε ότι...

...πρόθεση του Δήμου είναι να δοθεί η καλύτερη λύση.

Στις προτάσεις που κατατέθηκαν, προβλέπονται μονοδρομήσεις και αλλαγή ρευμάτων κυκλοφορίας.

Μετά την διαλογική συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων συμφωνήθηκε να γίνει αποτύπωση όλων των προτάσεων. Για τον λόγο αυτό ορίστηκε νέα συνάντηση με όλες τις εναλλακτικές προτάσεις που κατατέθηκαν.

Παρόντες ήταν ακόμα από την πλευρά του Δήμου ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Νκολαϊδης, ο Αντιδήμαρχος Τάσος Τσαβδάρης, η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας –Αληλεγγύης Δέσποινα Καλδερεμτζή, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Τάσος Θεοδωρίδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Πέτρος Τζέκος.

---
Πηγή: Γεγονότα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News