Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Οι μισθοί των Στρατιωτικών μετά τον Εφαρμοστικό Νόμο


Ιδού ο Στρατός σας...
 Οι περικοπές στους μισθούς των στρατιωτικών είναι γνωστές, έχουμε ασχοληθεί πάρα πολλές φορές, αλλά ο πίνακας που μας έστειλε ο ΣΥΣΜΕΔ, εντυπωσιάζει αρνητικά.

Έχοντας συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία για τους βαθμούς μέχρι και αντισυνταγματάρχη, δείχνει την πραγματικά τραγική εικόνα στην οποία έχουν φέρει τους στρατιωτικούς.

Έχοντας ήδη κατορθώσει οι κυβερνησεις να προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα στη συντήρηση κρίσιμων οπλικών συστημάτων,παριστάνοντας ότι μας κάνουν...οικονομία,έρχονται τώρα με κυβέρνηση πια του ΠΑΣΟΚ ,να διαλύσουν και τι τελευταίο ¨οπλικό σύστημα",που είναι και ο πλέον σύγχρονο:το ανθρώπινο δυναμικό των ΕΔ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ:

3 σχόλια:

  1. Δυστυχώς αν και οι στρατιωτικοί παρακαλούσαν στην κυριολεξία, για ενιαίο μισθολόγιο εδώ και χρόνια είναι από αυτούς που αφέθηκαν στην "απέξω". Το χειρότερο δε είναι ότι ο περισσότερος κόσμος νομίζει ότι παίρνουν "τρελλά" λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ... ΑΙΝΤΕ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εσυ δηλαδη που λες για τα επιδοματα ξερεις ποσο περνουν και το λες?ενημερωσου πρωτα και μετα σχολιασε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News