Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ - Η ριγέ φανέλα ήταν απαίτηση του κόσμου


Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της Puma, Ερρίκος Ασλάνης μίλησε στο «Sport 103 FM» για την παρουσίαση των νέων φανέλων του ΠΑΟΚ.

Αρχικά είπε:
«Επιλέχθηκε η σημερινή ημερομηνία παρουσίασης της φανέλας πριν από το ματς με την Τότεναμ. Η ριγέ εμφάνιση ήταν απαίτηση του κόσμου του ΠΑΟΚ. Τα τελευταία δύο χρόνια είχε φύγει η ρίγα, αλλά επιστρέψαμε σε μία εμφάνιση που είναι συνδεδεμένη στο μυαλό του κόσμου με το ένδοξο παρελθόν. Θα γίνει η αγαπημένη φανέλα των οπαδών. Ελπίζω να συνοδευτεί με νέες επιτυχίες. Ο σχεδιασμός είναι πολύ κοντά με εκείνες τις φανέλες της δεκαετίας του «70», τόνισε αρχικά.


Συνεχίζοντας ο κ. Ασλάνης είπε: «Η λευκή και η μαύρη εμφάνιση έχουν ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: μία διπλή ρίγα στο στήθος. Πρόκειται για έναν φόρο τιμής στο Γιόχαν Κρόιφ. Ο Κρόιφ όπως και ο Μαραντόνα και Πελέ ανήκουν στην οικογένεια της Πούμα. Τη δεκαετία του »70, ο Κρόιφ ξήλωνε μία ρίγα από τη φανέλα που φορούσε στην εθνική Ολλανδίας για να τιμήσει την Puma! Αυτή τη διπλή ρίγα τη φορούν όλες οι μεγάλες ομάδες που ντύνει σήμερα η Puma, όπως η Λάτσιο, η Τότεναμ κτλ».

Ο κ. Ασλάνης μίλησε και για τη νέα τεχνολογία της φανέλας: «Και οι τέσσερις φανέλες του ΠΑΟΚ (άσπρη, μαύρη, ριγέ και του τερματοφύλακα..) είναι της νέας τεχνολογίας «King USP» έχει δυνατότητα να συγκρατεί τον ιδρώτα και τα μόρια νερού, χωρίς να επιβαρύνει τον παίκτη δημιουργώντας μία αίσθηση άνεσης. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ στις φανέλες των παικτών... Δεν είναι πλέον ένα απλό ύφασμα...»

Κλείνοντας ο κ. Ασλάνης είπε: «Εύχομαι στον ΠΑΟΚ μία πετυχημένη χρονιά γεμάτη νίκες. Εγώ περίμενα πρώτη σε προτιμήσεις να είναι η ριγέ φανέλα, αλλά σε πρώτη φάση υπάρχει... ντέρμπι με τη λευκή φανέλα. Οι φανέλες θα κοστίζουν γύρω στα 70 ευρώ. Πρώτη σε προτιμήσεις είναι η φανέλα του Βιεϊρίνια έως τώρα...»








---
paok24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News