Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Εθελοντική καθαριότητα στο Βορεινό & Πευκωτό

Ο Πρόεδρος και το Τοπικό Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Βορεινού ευχαριστεί δημόσια τον πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου, τη διοίκηση και όσους συνειδητούς πολίτες εργάστηκαν εθελοντικά για τον καθαρισμό του χωριού.

Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι άξιες συγχαρητηρίων και θα πρέπει να παραδειγματιστούμε όλοι ώστε να έχουμε ένα καθαρό χωριό.

6 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ!!!ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ!!!ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ? ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συγχαρητηρια για τον εθελοντισμο σας αλλα μην ξεχναμε πως απο το τοπικο συμβουλιο του χωριου σας καποιες τα αρπαζουν κανονικα και με μαυρα απο τον δημο.μη μας δουλευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΚΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ...ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ 2 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΩΜΙΖΕΙ!!!ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και καποιες απο τον Δημο τα αρπαζουν ποιο χοντρα και φανερα αφου περνουν βγαινουν και κανουν οι ιδιοι τους την απογραφη πληθυσμου αφηνοντας στην ακρη παιδια και ανθρωπους ανεργους που εχουν πραγματικη αναγκη τα χρηματα αυτα!!!!!Τι εχει να πει ο Δημος για ολο αυτο?????Σαν δεν ντρεπομαστε λιγο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News