Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

"Ο Γύρος της πόλης των Γιαννιτσων με ποδήλατο"

Η ποδηλατοδρομία δεν θα έχει αγωνιστικό χαρακτήρα.
O Δήμος Πέλλας θα πραγματοποιήσει Ποδηλατοδρομία στα Γιαννιτσά, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Βιώσιμης Κινητικότητας.
Συγκεκριμένα ο "γύρος της πόλης με ποδήλατο" θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23/9 και η εκκίνηση, θα δοθεί στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, ώρα 12:00.

Η διαδρομή που θα διανυθεί είναι:

Πεζόδρομος ( πλατεία ΕΠΟΝ)- Βενιζέλου – πλατεία Γκόνου Γιώτα – 20ης Οκτωβρίου- Κωνσταντινίδη -Δ.κ Μ.Παπαδοπούλου – Αγ. Γεωργίου – Στράντζης – Βενιζέλου . Ο τερματισμός θα γίνει στον πεζόδρομο(πλατεία ΕΠΟΝ).

Οι συμμετοχές , με τη συνεργασία των σχολείων της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης Γιαννιτσών, αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία.

Η ποδηλατοδρομία θα πραγματοποιηθεί με τη κάλυψη της Τροχαίας Γιαννιτσών και της Δημοτικήs Αστυνομίαs.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα μοιραστούν αναμνηστικά μπλουζάκια και θα κληρωθούν ποδήλατα και κράνη για ποδηλάτες .

Πληροφορίες – συμμετοχές: Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Πέλλας
τηλ. 2382 3 50809 email aodig@giannitsa.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News