Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Επιστολή - "βόμβα" του Β. Κανονίδη: "Ο Χρήστος Μπίνος είναι κοινός συκοφάντης"

Με μία επιστολή η οποία κατακεραυνώνει τον Χρήστο Μπίνο ο Βασίλης Κανονίδης παρουσίασε τη δική του άποψη ενάντια σε αυτούς που τον κατηγορούν τις τελευταίες μέρες, ότι ανέθεσε στον γιο του μελέτη της ΔΕΥΑ με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Πρόεδρος της επιχείρησης, με το συγκεκριμένο κείμενο, χαρακτηρίζει τον κ. Μπίνο «κοινό συκοφάντη», χωρίς να διστάζει να τον κατηγορήσει ανοιχτά για όλα όσα του καταλόγισε στο προηγούμενο Δ.Σ. της 9ης Σεπτεμβρίου 2011.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑ, ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΝΟΝΙΔΗ:

Ο ΧΡ. Μπίνος εκμεταλευόμενος την απουσία του προέδρου της ΔΕΥΑ από το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, έκρινε ότι βρήκε αυτή την τεράστια ευκαιρία να τον χτυπήσει σε «  ζητήματα ηθικής», πετώντας λάσπη.
Πίστεψε, όπως όλοι σε αυτές τις περιπτώσεις, ότι στο τέλος κάτι θα μείνει.
Ο Διπλωματούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος, Κοσμάς Β. Κανονίδης και το γραφείο περιβαλλοντικών Εφαρμογών που εδρεύει στην Αριδαία,κατέθεσε προσφορά κατά 10% μικρότερη εναντι άλλου μελετητή από τα Γιαννιτσα για την μελέτη περιβαλλοντικής αδειοδότησης μερικών γεωτρήσεων.
Όπως γίνεται πάντα το ζήτημα της ανάθεσης τέθηκε στη κρίση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ, το οποίο αυτό αποφασίζει. Κατά συνέπεια δεν αποφάσισε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ, αλλά το Δ.Σ. λαμβάνοντας υπ όψη την καλύτερη προσφορά , με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της ΔΕΥΑ.
Ο Χρ. Μπίνος, λοιπόν, λειτουργώντας με τον ιδιαίτερο τρόπο που τον διακρίνει, ως κοινός συκοφάντης, παραπληροφορεί και καταφέρνει να παραπλανήσει ακόμα και την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, και να δημιουργήσει αμφιβολίες για την ηθική του προέδρου. Όμως πλανάται.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα και μπορεί να έρθει στα γραφεία της ΔΕΥΑ και να μάθει την αλήθεια από τον Διευθυντή της Επιχείρησης για την ακολουθούμενη διαδικασία, η οποία ήταν πέρα για πέρα διαφανής.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ
Βασίλης Κανονίδης
 

8 σχόλια:

  1. με το μπαμπα προεδρο της ΔΕΥΑ δεν επιτρεπεται καν να υποβαλλει προταση.Ειναι ανηθικο.Μπορει να παραιτηθει ο μπαμπας και να παιρνει τις μελετες ο γιος.Οποτε αν θελει το καλο του γιου του, ας παραιτηθει ο πατερας. Εδω μιλαμε για ηθικη ταξη,οχι για θεωριες.Κυριε Κανονιδη περιμενουμε απο σενα γεναιες ενεργειες προσφορας προς το τόπο.Οχι προς τον ευατο σας γενικοτερα.Το ιδιο ισχυει και για ολους τους προεδρους επιχειρησεων αλλα και ο κ Μπινος να μας πει πως μπηκε η κυρια Θεοδοσιαδου στο ΚΕΠ Αριδαιας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΑΝΟΝΙΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ Ή Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ή ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.; ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 10%; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΜΕ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΛΟΓΩ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΝΟΝΙΔΗ; ΔΕΝ ΑΦΗΜΕΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΣΙΚΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν ο υιός Κανονίδη έπαιρνε όλες τις δουλειές μελέτες από τον Ζέρζη που ήταν όλοι αυτοί που σήμερα βγαίνουν στα κεραμίδια? Τωρά τους έπιασε το σύντρομο της διαφάνειας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ελα ρε κανονιδη λες και δεν σε ξερουμε!επιτελους σας τα χωσαν καλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΙΣΧΟΣ.. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΗΘΙΚΟ;;;;;;;;;;;; ΕΛΕΟΣ.. ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ. ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΜΠΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ. ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΙΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ κ. ΚΑΝΟΝΙΔΗ. ΕΒΛΑΨΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ή ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΝ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο κ. ΜΠΙΝΟΣ ΟΤΑΝ ΕΣΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΝΑΘΕΤΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΗΤΕΥΣΗ ΣΕ ΚΡΑΖΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣΕ ΡΕ ΚΑΝΟΝΙΔΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News