Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Δείτε επίπεδο ο πρώην υπουργός…πολιτισμού Βουλγαράκης…

Καμαρώστε το επίπεδο του Βουλγαράκη που μας κυβερνούσε τόσα χρόνια.. Ο θρασύτατος αυτός κύριος, ο επι χρόνια βουλευτής αλλα και υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε εκατομμύρια με τις υπογραφές του, έχει το θράσος και κάνει χιούμορ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα, μέσω του λογαριασμού του στο twitter.. Συγκεκριμένα λέει:


“Το ρητό της ημέρας: Δεν πρόκειται περι χρεωκοπίας αλλα περί ανταλλαγής οργάνων. Εμείς χρωστάμε τ΄ άντερα μας και αυτοι θα πάρουν @@@@ μας !”.. Μπράβο ρε Βουλγαράκη.. Γελάσαμε! Τους έκανες την μούρη κρέας!! Τόσα χρόνια όμως ήταν καλά που έβαζες και εσύ το χέρι στο μέλι.. Τώρα που είσαι στην απέξω δεν φαίνεται να σου καίγεται καρφάκι.. Αλλα τι ανάγκη έχεις και εσύ.. Είσαι απο τους βολεμένους.. Αλίμονο σε μας..

 

2 σχόλια:

  1. Έφτασε ο καιρός να το πληρώστε ρε ρεμάλια 10.000.000 θα είναι εχθροί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιος τον εκανε βουλευτή? ποιος τον ψηφισε? αυτους να κρινεται για το επιπεδο και τις γνωσεις τους.Αυτο το λαο εχουμε ,αυτοι οι πολιτικοι μας αξιζουν.Καποιοι φωναζαν επι χρονια οτι αν δεν ταπεινωθουμε ,δεν χαμωλωσουμε λιγο θα φαμε κι αλλες σφαλιαρες.ΕΛΛΗΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ,ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News