Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Γιάννης Κανωτίδης στον Αλμωπό Αριδαίας

Ο Α.Π.Ο. Αλμωπός Αριδαίας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Κανωτίδη, ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στην ομάδα του Πανθρακικού.

Παράλληλα θέλει να τον ευχαριστήσει που αποδέχθηκε την πρόταση του Αλμωπού, παρότι είχε πολλές προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών!

Ο Γιάννης Κανωτίδης...

...γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 1979 και ξεκίνησε την καριέρα του το 1996 από τον Όλυμπο Ολυμπιάδας όπου έπαιξε για μια σεζόν. Την περίοδο 1997-1998 αγωνίστηκε στον Τύρναβο στη Γ’ Εθνική έχοντας 27 συμμετοχές και 3 γκολ. Το 2000 μεταγράφηκε στη Λάρισα, παίζοντας στη Β’ Εθνική και έχοντας 18 συμμετοχές. Από το 2001 εώς 2003 συνέχισε με την ομάδα της Λάρισας στη Γ’ Εθνική με 42 συμμετοχές και 2 γκολ. Τη σεζόν 2003-2004 μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Βόλου στη Β’ Εθνική με 20 συμμετοχές και 1 γκολ και την επόμενη έπαιξε για την ομάδα της Καβάλας στη Γ’ Εθνική με 26 συμμετοχές πετυχαίνοντας 10 γκολ. Από το 2005-2007 αγωνίστηκε με την ομάδα της Καστοριάς στη Β’ Εθνική, έχοντας 55 συμμετοχές και 3 γκολ. Στο πρώτο μισό της σεζόν 2007-2008 έπαιξε στην Καλαμάτα με 5 συμμετοχές, ενώ στο δεύτερο μεταγράφηκε στον Πανθρακικό και πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας στη Superleague! Για τα επόμενα δύο χρόνια παρέμεινε με τον Πανθρακικό στη Superleague έχοντας 43 συμμετοχές και 1 γκολ και την περίοδο 2010-2011 στη Β’ Εθνική με τον Πανθρακικό είχε 24 συμμετοχές.

Η διοίκηση του Αλμωπού καλωσορίζει τον Γιάννη Κανωτίδη στην Αλμωπία και εύχεται ό,τι καλύτερο στην καινούργια του οικογένεια!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News