Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Σκληραίνει τη στάση του απέναντι στους οφειλέτες του ο Δήμος Αλμωπίας

Τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων που καταλαμβάνουν κοινόχρηστους χώρους καλεί ο Δήμος Αλμωπίας να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους μέχρι το τέλος του μήνα, σκληραίνοντας έτσι τη στάση του απέναντι στους οφειλέτες. Επιπλέον, στην σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει ότι σε διαφορετική περίπτωση, από την πρώτη μέρα του Οκτώβρη θα βεβαιωθούν με τα πρόστιμα που προβλέπονται από το νόμο.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ:

Καλούνται οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων που καταλαμβάνουν κοινόχρηστους χώρους να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους προς το Δήμο Αλμωπίας μέχρι και 30/09/2011.
Σε διαφορετική περίπτωση...

...από την 01-10-2011 θα βεβαιωθούν με τα πρόστιμα που προβλέπονται από το νόμο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News