Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Α.Σ Ορφέα Ριζαρίου: Ολοκληρώνονται οι εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου

Ένα ακόμη μεγάλο έργο ολοκληρώνεται πολύ γρήγορα, με προσωπική ευθύνη του ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ, όπως προεκλογικά είχε υποσχεθεί.

Πρόκειται λοιπόν για τις εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου μας στο Δ.Δ. Ριζαρίου Δ. Έδεσσας. Το πλαίσιο των εργασιών, περιλαμβάνει την κατασκευή νέου χλοοτάπητα, την κατασκευή δυο κερκίδων χωρητικότητας 700 περίπου θέσεων, την περίφραξη του γηπέδου και την ανακατασκευή των αποδυτηρίων. Πρόκειται για ένα αρκετά σύγχρονο γήπεδο για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το οποίο θα προσφέρει τα μέγιστα τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στο κοινό που θα παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδος μας και θα αποτελεί ένα "στολίδι" για τον ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ.

Τέλος η ομάδα μας εκφράζει της ευχαριστίες της...
προς τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. ΓΙΑΝΝΟΥ Δημήτριο, τον Αντιδήμαρχο Έδεσσας και Πρόεδρο της Ομάδος μας κ. ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ Ιωάννη, την πρόεδρο Αθλητικών Οργανισμών Δ. Έδεσσας κα. ΚΑΤΣΑΡΑ Μαρούλα, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δ. Έδεσσας κ. ΦΑΡΜΟΥΖΗ Δημήτριο και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δ. Έδεσσας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τις εργασίες στο νέο μας γήπεδο:


3 σχόλια:

  1. Μήπως είναι τα χρήματα -8.500- ευρώ από τα πλατάνια του φίλου του Αντιδημάρχου Οικονομικών Έδεσσας;Αυτά είναι τα "μεγάλα" έργα του Δημάρχου και της παρέας του, το γήπεδο του Ριζαρίου και η ανάπλαση μπροστά στο γήπεδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανονικά αυτά είναι έργα Μουράτογλου και όχι του Γιάννου γι΄ αυτό και έγινε Πρόεδρος στον Ορφέα Ριζαρίου. Δήμαρχε πρόσεχε το ίδιο έπαθε και ο Σόντρας, οι συνεργάτες τον φάγανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Xaxaxaxa file 12:12 k 12:34 mipws anoikete k eseis stis METSKES tou k. Sontra??? Pia ta erga toy k. Sontra toso kairo re seis sto rizari? Kanonika eprepe o k. Sontras na xaideuei to rizari giati eperne tosous staurous kathe fora!
    Sas tsouzei k paramilate vre METSKES???

    Enas RIZARIOTHS re!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News