Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Σας καλούμε να έρθετε την 14η Σεπτεμβρίου 2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14.00΄στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

-Έγκριση δαπανών που πληρώθηκαν από την πάγια προκαταβολή, ύψους 3.584,05 €

-Εξέταση αίτησης της Νάντση Μαρίας, για έγκριση ή όχι χορήγησης παράτασης για την περαίωση εργασιών του έργου “Ανάπλαση πλατείας Τ.Δ.Προμάχων”

-Εξέταση αίτησης της Κ/ΞΙΑΣ Δ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – Δ.ΒΑΝΤΣΗΣ, για έγκριση ή όχι χορήγησης παράτασης για την περαίωση εργασιών του έργου “Ανάπλαση οδού Τσάκων-Α.Ροδωνιάς ”

-Ψήφιση πίστωσης για “Επεκτάσεις ΦΟΠ ΤΠ2011 (Μετατόπιση Φ.Ι. Τ.Κ. Θεοδωρακείου)” , πρ/σμού δαπάνης 886,18 € με το Φ.Π.Α

-Ψήφιση πίστωσης για “Επεκτάσεις ΦΟΠ ΤΠ2011 (Παραλλαγή Δικτύου 2 Φ.Ι. Τ.Κ.Μεγαπλατάνου )” , πρ/σμού δαπάνης 1.113,29 € με το Φ.Π.Α

-Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της με αρίθμ. 66/2011
Απόφασης Ειρηνοδικείου Αλμωπίας , που αφορά στην υπόθεση Μήνου Χρήστου κατά του Δήμου Αλμωπίας.

-Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της με αρίθμ. 80/2011
Απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας, που αφορά στην υπόθεση Αντιψωμά Προδρόμου του Χρήστου κατά των 1.πρώην Δήμου Εξαπλατάνου και 2.Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία ΔΕ.ΠΑ. με έδρα το Δήμο Εξαπλατάνου. (2η επίδοση)

-Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της με αρίθμ. 36/2011 Απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας, που αφορά στην υπόθεση Κοφτερού Σταύρου κατά του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου.

-Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της με αρίθμ. 143/2011 Απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας, που αφορά στην Κ/ΞΙΑ ΜΠΑΚΑΡΗΣ Γ.-ΔΗΜΗΤΡΑΣ Δ. κατά του Δήμου Αλμωπίας

-Πράξη ανάθεσης σε δικηγόρο, για την άσκηση ή μη των ένδικων μέσων κατά της με αρίθμ. 210/2011 Απόφασης Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας, που αφορά στην υπόθεση Χρήστου Αθανασίου κατά του Δήμου Αλμωπίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΑΣΟΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News