Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Φεστιβάλ Νέων Δ. Έδεσσας: Συναυλία με τον Johnny Vavoura

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΕΩΝ «ΕΚΦΡΑΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟ JOHNNY VAVOURA ΚΑΙ ΤΟΥΣ CADILLACS,ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΜΕΝΙΔΩΝ ΣΤΙΣ 21:00.

Το συγκρότημα σχηματίστηκε το 1987, για να εμφανιστεί στον Λυκαβητό, στη συναυλία του θρυλικού Chuck Berry. Η πρώτη αυτή εμφάνιση των Cadillacs, μπροστά σ’ ένα κοινό 6.000 ανθρώπων, γνώρισε μεγάλη αποδοχή και επιτυχία, με τα μέλη του συγκροτήματος να χαρακτηρίζονται σαν αυθεντικοί εκφραστές του Rock ΄n ΄ Roll, της Blues και των 50’ς.
΄Εχουν μέχρι σήμερα εμφανιστεί σε αναρίθμητα πάρτυς, Beach bars, τηλεοπτικές εκπομπές, clubs και έχουν δώσει συναυλίες σ’ όλη την Ελλάδα.
Το 1990 έπαιξαν, μαζί με τον Jerry Lee Lewis, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, μπροστά σ’ ένα κοινό 15.000 ατόμων. Το 1997 συμετείχαν στα περίφημα Nostalgia parties, που διοργάνωσε ο Ντίνος Κωστόπουλος στην Θεσσαλονίκη, στην παραλία Αρετσούς, μπροστά σε 25.000 κοινό και το 1999 – 2000 εμφανίστηκαν στην Θεσσαλονίκη στην υπαίθρια συναυλία στην Πλ. Αριστοτέλους, μπροστά σε 100.000 κοινό.
Οι Cadillacs εμφανίζονται με άσπρα πουκάμισα, γραβάτες και τζηνς, σαν τα συγκροτήματα της δεκαετίας του ΄50, ανεβάζοντας την αδρελανίνη με χορευτικά τραγούδια και μπαλλάντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News