Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Δήλωση-καταπέλτης: “To ΠΑΣΟΚ πέθανε μαζί με τον Ανδρέα”!


Οι γκρίνιες και οι πικρίες δεν μπορούσαν να κρυφτούν ακόμη και στις μπροστινές θέσεις στην αίθουσα της Συνδιάσκεψης. Αυτό, όμως, που έκανε εντύπωση σε όσους βρέθηκαν εκεί ήταν η απογοήτευση που ήταν ζωγραφισμένη στα “ιστορικά” στελέχη της παράταξης.

Στελέχη, που έδωσαν και τη ζωή τους ακόμη για τα ιδανικά, για τις αξίες, για ένα καλύτερο μέλλον. Ο άνθρωπος, που συνέταξε μαζί με τον Ανδρέα Παπανδρέου την Ιδρυτική Διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ, ψιθύρισε στο αυτί του διευθυντή της «prionokordela.gr», κ. Αχιλλέα Βουνάτσου, αυτό που έχουν όλοι οι Έλληνες στα χείλη τους: “Το ΠΑΣΟΚ πέθανε μαζί με τον Ανδρέα”…

Μία σοφή κουβέντα από έναν άνθρωπο που γνώρισε όσο κανένας άλλος τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Μαζί με τον Ανδρέα πέθανε το ΠΑΣΟΚ, μαζί με το ΠΑΣΟΚ θα πεθάνει και η χώρα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News