Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ράγισαν καρδιές στο Μινσκ για τους νεκρούς αθλητές (VIDEO)

Το τελευταίο “αντίο” στους παίκτες της ομάδας χόκεϊ της Λοκομοτίβ Γιάροσλαβλ που έχασαν την ζωή τους σε αεροπορικό δυστύχημα πριν λίγες μέρες, είπαν παίκτες και κάτοικοι του Μινσκ.

Η Ντιναμό Μινσκ ήταν η επόμενη αντίπαλος της Λοκομοτίβ και ο σύλλογος της Λευκορωσίας έκανε έναν επικήδειο που έκανε άπαντες να συγκινηθούν. Οι φίλαθλοι της Ντιναμό γέμισαν το γήπεδο θέλοντας να αποτίσουν φόρο τιμής στους αδικοχαμένους αθλητές της Λοκομοτίβ.

                                       ΦΩΤΟ REUTERS

Οι παίκτες της ομάδας της Λευκορωσίας παρατάχθηκαν στον πάγο έχοντας απέναντι τους τα πορτρέτα των εκλιπόντων συναδέλφων τους, ενώ υπό τους ήχους πένθιμων εμβατηρίων σκόραραν κατά της ομάδας τους, ως ελάχιστο φόρο τιμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News