Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ανατριχιαστικός τραυματισμός – Του “έκοψε” το πόδι στα δυο (VIDEO)

Ο Κοσμίν Μπάτσιλα της Στεάουα Βουκουρεστίου προσπάθησε να κόψει την αντεπίθεση του παίκτη της Παντούρι, Φλορίν Γκάρντος, αλλά το τάκλιν του είχε... τραγικό αποτέλεσμα.

Ο Ρουμάνος στόπερ έσπασε -στην κυριολεξία- το πόδι του αντιπάλου του σε μία φάση που προσπαθούσε αυτός να βγει στην κόντρα, κάνοντάς του τάκλινγκ με τα δύο πόδια.

Η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε από τον διαιτητή ήταν η ελάχιστη τιμωρία που μπορούσε να δεχτεί, αφού ο 28χρονος συμπατριώτης του αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα

Χαρακτηριστικό είναι πως με το που προσγειώθηκε ο Μπάτσιλα στο έδαφος έδειχνε έντρομος το πόδι του στον διαιτητή, ενώ στην συνέχεια μαζεύτηκαν τριγύρω του οι συμπαίκτες του για να του συμπαρασταθούν. Στους πάγκους των δυο ομάδων και στις εξέδρες ο κόσμος είχε παγώσει!


Δείτε το ανατριχιαστικό VIDEO:
 


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News