Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Παιδικό Πρωτάθλημα: Εξαπλάτανος - Αλμωπός 0 - 12

Μεγάλη νίκη για τον Αλμωπό στο Παιδικό Πρωτάθλημα

Καταιγιστική ήταν η παιδική ομάδα του Αλμωπού το πρωί του Σαββάτου (29/10) στον Εξαπλάτανο, με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Με προπονητή τον Γιάννη Κανωτίδη και πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κώνστα, που πέτυχε έξι γκολ, και χωρίς να υστερήσει κανένας από αυτούς που αγωνίστηκαν, η παιδική ομάδα του Αλμωπού σκόραρε δώδεκα φορές και εντυπωσίασε με την εμφάνιση της!

Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο οι πιτσιρικάδες του Αλμωπού έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους, όπου πέτυχαν και τα πρώτα πέντε γκολ, και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον Εξαπλάτανο να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 0-8 υπέρ του Αλμωπού και στο δεύτερο ήρθαν να προστεθούν άλλα τέσσερα γκολ για το τελικό 0-12!

Έξι γκολ πέτυχε...

...ο Κώνστας, από δύο οι Αμπάρης και Φαφούτης και από ένα οι Ταραλίδης και Λαμπρίδης.

ΑΛΜΩΠΟΣ (Κανωτίδης):
Καρατζίδης, Ευσταθίου, Λαμπρίδης, Ταραλίδης, Μεσκίνης, Δεμίρης, Μήντσης, Νταούτι, Κουλούρης, Αμπάρης, Κώνστας. Αλλαγές: Στόικος, Φαφούτης, Κασσάς.
 

1 σχόλιο:

  1. Καλά εκέινος ο τερματοφύλακας του Αλμωπού τι απεκρούσεις έκανε και κράτισε το μηδέν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News