Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Θρασύβουλος - Αναγέννηση Γιαννιτσών 0 - 1

Ο Γιόνδης, σκόρερ του αγώνα

Τα Γιαννιτσά επέστρεψαν με τον καλύτερο τρόπο στην κατηγορία, καθώς έφυγαν με νίκη από την Φυλή επί του Θρασύβουλου.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως οι φιλοξενούμενοι κράτησαν με άνεση το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο και έφτασαν στο γκολ στο 36' με τον Μπέκα. Ο παίκτης της Αναγέννησης εκτέλεσε ένα φάουλ σχεδόν από το κέντρο και με... σύμμαχο τον αέρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ανδριόλα! Ο τερματοφύλακας του Θρασύβουλου αιφνιδιάστηκε, καθώς η μπάλα πέρασε από όλους, και κατέληξε στο βάθος της εστίας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν πάρα πολύ για το γκολ, όμως και πάλι οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 56' για το 2-0, όταν μετά από σουτ του Γιόνδη, η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ανδριόλα. Στη συνέχεια οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου κλείστηκαν στην άμυνά τους για να κρατήσουν το προβάδισμα, οι παίκτες του Θρασύβουλου πίεσαν ακόμη περισσότερο, έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Κακαρά στο 90', όμως το...

...1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής):
Ανδριόλας, Βασιλείου, Ψιάνος, Σύρος, Ζουμπουλάκης, Κόλτζος, Κανελλόπουλος, Παναγιωτάκος (60' Βλάχος), Καρλόπουλος, Σκόνδρας (63' Μπάτσι), Νικολάου.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Τέλλος, Μπέκας, Σερέτης, Σπαθάρας, Τσίγκος, Αλμπάνης (65' Μυλωνάς), Παπαδόπουλος, Γιόνδης, Νταντίδης, Μπαξεβάνος.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Παρασκευή (28/10)
Καλλιθέα-Διαγόρας 1-0
(78' Μαρουκάκης)

Κυριακή (30/10)
Παναχαϊκή-Πλατανιάς 0-1
(9' Μιρτσέτα)
Βέροια-Βύζας 1-0
(40' Κάντι)
Θρασύβουλος-Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-1
(36' Μπέκας)

Δευτέρα (31/10)
Πανθρακικός-Καλλονή (19:00)

Η βαθμολογία

1. Αναγέννηση Γιαννιτσών 3*
2. Καλλιθέα 3*
3. Πλατανιάς 3*
4. Βέροια 3*
5. Αγροτικός Αστέρας 0
6. Αναγέννηση Επανομής 0
7. Εθνικός Αστέρας 0
8. Φωκικός 0
9. Ηρακλής Ψαχνών 0
10. Καλλονή 0
11. Πανθρακικός 0
12. Πιερικός 0
13. Διαγόρας 0*
14. Θρασύβουλος 0
15. Βύζας Μεγάρων 0*
16. Πανσερραϊκός 0*
17. Λάρισα 0*
18. Παναχαϊκή -5

* Με παιχνίδι λιγότερο.
** Η Παναχαϊκή ξεκίνησε τη σεζόν από το -5.
*** Μέχρι νεωτέρας αυτές οι ομάδες θα συμμετάσχουν στην κατηγορία.


---
Πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News