Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Νικητής ο Αετός Σκυδρας επί του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών με 0 - 2

Φιλική νίκη πέτυχε ο Αετός Σκύδρας, νικώντας με 0 - 2 πιο δύσκολα από ότι μαρτυρά το τελικό σκορ, τον ΠΑΟΚ Γιαννιτσών

Το παιχνίδι έγινε χθες Σάββατο, στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών, παρουσία λίγων οπαδών των δύο ομάδων.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αετός ήταν καλύτερος και άνοιξε το σκορ με τον Γιώργο Ιορδανιδη με σουτ στο 40´.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλο του και κυνήγησε την ισοφάριση. Έχασε κλασική ευκαιρία για γκολ στο 85´ με τον Σιδηρόπουλο από κοντά, ενώ ότι δεν κατάφερε να πετύχει αυτός κατάφερε ο Αετός στις καθυστερήσεις με τον Παπαστεργίου όπου έγραψε το τελικό 0-2.

Και οι 2 ομάδες έδειξαν...

...καλά στοιχεία και ότι φέτος πρέπει να έχουν απιτησεις απο αυτές οι οπαδοί τους.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Γιαννιτσών (Χαραλαμπίδης):
Ισιδώρης, Καλιτζης, Γρηγοριάδης, Κάζογλου, Ορφανίδης, Νταλής, Πετρίδης, Χαλεπούδης, Στεφανίδης, Σιδηρόπουλος, Χαρμάνας. Έπαιξαν και οι: Πόπης, Ζαχαρόπουλος, Γκουγκουλούδης, Καλαϊτζης, Τσάλμας, Κουτούδης, Ουγκανεζωφ.

Αετός Σκύδρας (Τυριακίδης):
Ραβούσης, Μπρέγου, Λεκάκης, Σαμαρόπουλος, Ιορδανίδης Ν, Τσίοτζιος, Σφυντηλάς, Κουσίδης, Ινεμπολίδης, Ιορδανίδης Γ, Καλαϊτζίδης. ¨επαιξαν και οι: Παπασυμεών, Ιωαννιδης, Θεοδωρίδης, Λυσίτσας, Τσομπλιος, Μαριορίδης, Κυριακίδης, Παπαστεργίου, Συμεωνίδης,

---
Πηγή: Ματιές Πέλλας
Ρεπορτάζ: Γ. Χατζηχρήστος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News