Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Θυελλα Σαρακηνών - Μ. Αλέξανδρος Όρμας 0 - 6

Άριστοι ο διαιτητής Γεωργίου Νικόλαος (με σωστές αποβολές των ποδοσφαιριστών της Θύελλας Σαρακηνών) και οι βοηθοί Γάτσος Μανώλης και Σλατίντσης Μεθόδης

Μόνος πρώτος φιγουράρει ο Μ. Αλέξανδρος Όρμας στην βαθμολογία του 1ου ομίλου της Α κατηγορίας, ο οποίος επικράτησε με το άνετο 0-6 μέσα στους Σαρακηνούς το μεσημέρι του Σαββάτου.

Μετά την ανόητη αποβολή του Δημήτρη Τζιούτζη η ομάδα των Σαρακηνών κατερευσε. Ο έμπειρος μέσος ενώ δέχτηκε κίτρινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία στο 16 λεπτό, χειροκρότησε ειρωνικά τον διαιτητή του αγώνα Γεωργίου Νικόλαο για αυτή του την απόφαση. Έτσι ο ρέφερι της αναμέτρησης του έδειξε αμέσως στο ίδιο λεπτό την δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Μεγάλη εμφάνιση με 3 γκολ για τον 18χρονο...

...Σάββα Ιωάννου ο οποίος δείχνει να έχει έφεση στο σκοράρισμα καθώς στο 18' άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ, διπλασίασε τα τέρματα της Όρμας με κεφαλιά στο 37' και στο 45' έγραψε το 0-4 ενώ προηγουμένως στο 39' είχε πετύχει το 0-3 ο νεαρός Μπίτσας.

Στην επανάληψη η Ορμα είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και μόλις στο 48' ο Σούπης με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή πέτυχε το 5ο γκολ της ομάδας του. Το τελικό 0-6 διαμόρφωσε ο πολύπειρος Παναγιώτης Μυτιτενίδης μετά από εκτέλεση φάουλ στο 51'.

Στο 53' αποβλήθηκε και ο Συλλέκτης με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε προσπάθεια του ανακόψει υποσχόμενη αντεπίθεση των παικτών της Όρμας.

Μ. Αλέξανδρος Όρμας:
Χατζηλαμπρινός Κ., Αβραμίδης Α., Μπίτσας, Γώγος, Αβραμίδης Δ., Μήτσκας (Σούτογλου), Σούπης, Μίνου(Μέντσης), Ιωάννου, Μυτιτενίδης, Χατζηλαμπρινός Α.

Θύελλα Σαρακηνών:
Τσίτσος, Μπέλιος, Πέτσης,
Ρώσσης Λ., Παρίσσης(Γκίνης), Αθανασίου, Γραικός, Συλλέκτης, Τζιούτζης, Ρώσσης Ν., Θωμάς(Ζμπάινος)

Άριστοι ο διαιτητής Γεωργίου Νικόλαος (με σωστές αποβολές των ποδοσφαιριστών της Θύελλας Σαρακηνών) και οι βοηθοί Γάτσος Μανώλης και Σλατίντσης Μεθόδης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News