Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Εργοτέλης - Άρης 1-1

Μπορεί ο Άρης να πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα μετά από τρεις στείρες αγωνιστικές, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό έτσι ώστε να πανηγυρίσει και την πρώτη του νίκη.

Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη κρατούσαν το 1-0 μέχρι το 93ο λεπτό, όμως η ομάδα της Κρήτης μίλησε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο μοιραίος λοιπόν ποδοσφαιριστής για τον Εργοτέλη στις προηγούμενες αγωνιστικές, Μάριο Μπούντιμιρ, πέτυχε το χρυσό γκολ με κεφαλιά και η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου γλύτωσε τα χειρότερα.

Από την πλευρά τους οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης δεν έχουν καμία δικαιολογία μιας και ο Εργοτέλης έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 80ο λεπτό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Εργοτέλη να ελέγχει το ματς και να παίζει καλό ποδόσφαιρο στο νέο χλοοτάπητα που τοποθετήθηκε στη διακοπή του πρωταθλήματος. Μετά το 25ο λεπτό όμως ο Άρης άρχισε να κερδίζει τη μεσαία γραμμή με τους Πρίττα και Φατί και μάλιστα έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Γάλλο άσο στο 27ο λεπτό. Ο Γάλλος έκανε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε πάνω στον Χίμπλιγκερ και πήγε στην αγκαλιά του Πίρσον.

Η απάντηση από τον Εργοτέλη ήρθε στο 36ο λεπτό, όταν ο Ρομάνο εκτέλεσε φάουλ και ο Βελλίδης με το ένα χέρι πέταξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Το γκολ πάντως ήρθε από την πλευρά του Άρη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν Ουμπίδες εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Σανκαρέ ωραίο πλασέ στο ύψος της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Ξεκίνημα χωρίς φάσεις

Η επανάληψη ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να έχουν πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων, όμως ο Άρης έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία για να κάνει δυο τα τέρματα του. Ο Καζναφέρης έκανε μία σέντρα από τα δεξιά στο 55', ο Ντίκο πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ.

Ο Εργοτέλης έκανε την πρώτη του φάση στο δεύτερο μέρος στο 77ο λεπτό, όταν ο Κατσικοκέρης με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βελλίδη. Ο Εργοτέλης μάλιστα έμεινε με δέκα παίκτες στο 81ο λεπτό, όταν ο Βίσιο δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι. Στο 88ο λεπτό όμως ο Μπέτο έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ, με τον Βελλίδη να πετάει σε κόρνερ με δυσκολία.

Ψυχρολουσία και 1-1!

Εργοτέλης ευτύχησε να φέρει το ματς στα ίσα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον μοιραίο ποδοσφαιριστή της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές, Μάριο Μπούντιμιρ. Ο Κροάτης πήρε την κεφαλιά στο 93ο λεπτό μετά από σέντρα του Λεάλ και γλύτωσε την ομάδα του από την τέταρτη σερί ήττα.

Η απάντηση του Άρη ήταν άμεσα με τον Σανκαρέ να βρίσκεται μετά από κόντρες μόνος του απέναντι από τον Πίρσον, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ!

Που κρίθηκε το ματς

Ο Άρης αν και σκόραρε από νωρίς δεν φρόντισε να κρατήσει τη μπάλα με έξυπνο τρόπο και να παγώσει τον ρυθμό. Αυτό φάνηκε έντονα μετά το 80' όταν ο Εργοτέλης ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο!

Η συνέντευξη Τύπου

Ικανοποιημένος που ο Εργοτέλης πήρε τουλάχιστον έστω και στο τέλος τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Άρη, έμεινε ο προπονητής των Κρητικών Νίκος Καραγεωργίου, όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου.

Από την άλλη πλευρά ο Σάκης Τσιώλης στην συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως η κούραση δημιούργησε προβλήματα στην αγωνιστική πειθαρχία της ομάδας και πως στο επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, είναι ευκαιρία ο Άρης να ξαναβρεί


---
Πηγή: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News