Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Α.Π.Ο. Πιπεριάς - Αναγέννηση Δωροθέας 1 - 2

Την τέταρτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Β κατηγορίας πέτυχε η ομάδα του Πέτρου Καραγιαννίδη κερδίζοντας τον Α.Π.Ο Πιπεριάς με 1 - 2

Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν σε όλο το πρώτο μέρος και παίζοντας έξυπνα βρέθηκαν να προηγούνται με 0-2 χάρη σε δύο τέρματα του ταλαντούχου νεαρού μέσου Άντι Χαλιλάι...

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέκτησαν τα ηνία του αγώνα και με μπροστάρη τον Σωτήρη Μαυρομάτη που ήταν μια ομάδα μόνος του κατάφεραν να μειώσουν σε 1-2 με τον Σιάλη κάνοντας το παιχνίδι ντέρμπι...

Η Αναγέννηση στα τελευταία λεπτά του αγώνα παρότι οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση παίξανε πολύ έξυπνα κρατωντας μέχρι τέλους την νίκη.

Οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη μέσα στο Μεγαπλάτανο απέδειξαν ότι διαθέτουν ένα δυνατό σύνολο και θα κάνουν πολλές ζημιές στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Αναγέννηση της Δωροθέας σε πέντε αγώνες έχει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Π.Ο. Πιπερίας: (Μαυρομάτης)
Κονάκογλου Ι. , Δέβρης , Ιωαννίδης Ε. , Χασαπάκης Α. , Λουλούδης , Κονάκογλου Β. , Γραβάνης (c), Χασαπάκης Η. , Μαυρομάτης , Ιωαννίδης Σ.(Φάφκας 46΄) , Καφετζής (Σιάλης 40΄)

Αναγέννηση Δωροθέας: (Καραγιαννίδης)
Παυλίδης , Κώτσου , Μυλωνάς (c) , Κύρκος , Μασλάρης , Παρτσανάκης (Μπουλγούρης Μιχάλης 90΄) , Καραντσίρης Μάριος , Μπουλγούρης Γιάννης , Γκιώσης , Άντι Χαλιλάι , Πάρης Παλαμίδας (Δερμετζόγλου 66΄)

Διακριθέντες για τον Α.Π.Ο. Πιπεριάς οι Γραβάνης και Μαυρομάτης και για την Αναγέννηση Δωροθέας οι Μυλωνάς και Άντι Χαλιλάι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News