Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Εθνικός Αριδαίας - Νίκη Βορεινού 1 - 3

Εκτός έδρας νίκη για το Βορεινό

Επιτέλους έδειξε τις πραγματικές της δυνατότητες η Νίκη Βορεινού νικώντας στην Αριδαία τον Εθνικό.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο οι παίκτες του Γιάννη Λαζάρου και έδειξαν ότι θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν και στο φετινό πρωτάθλημα όπως και πέρισυ…

Στο 20΄ ο συνήθης ύποπτος Ανέστης Κουκουλίδης (έχει σκοράρει πάνω από 100 γκολ στα ερασιτεχνικά γήπεδα στα 27 του χρόνια) άνοιξε το σκορ ύστερα από σέντρα του Ι. Σινάπη. Αντίθετα στην εξέλιξη του παιχνιδιού, ο ελλιπής εθνικός ισοφάρισε στο 28΄. Το Βορεινό όμως δείχνοντας αμέσως ποιο είναι το αφεντικό του ματς ξαναπήρε τα ηνία του αγώνα στο 35΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Σινάπη.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε το...

...1-3 πάλι με τον Ανέστη Κουκουλίδη στο 58΄ και χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ...

Πολλές υποσχέσεις άφησαν οι νεαροί του βορεινού και μεγάλο πάθος οι έμπειροι της ομάδας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News