Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Σπαταλήθηκαν 16.000.000 ευρώ για να κάνουν σκι οι Βουλευτές!!

Σκάνδαλο

Σκανδαλώδες το σημερινό εξώφυλλο της Αυριανής.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Πετσάλνικος σπατάλησε 16.000.000 ευρώ για την ανέργεση ενός ανακτόρου με σκοπό να κάνουν οι βουλευτές σκι. Και αν ήδη νιώθετε εξοργισμένοι που να διαβάσετε και την συνέχεια.

Όπως αναφέρετε στο ρεπορτάζ ο κ. Πετσάλνικος...

...άνοιξε κουμπαρά στο χωριό του και μάζευε χρήματα από τους συμπολίτες του δήθεν για να ξεπληρωθεί το χρέος της Ελλάδας. Αν όντως ισχύουν τα παραπάνω, τότε δεν υπάρχουν λέξεις για να εκφρασεις το θυμό σου και την οργή σου. Αναμένουμε αντιδράσεις από την πλευρά του Προέδρου..
 

2 σχόλια:

  1. Ksylo theloun oloi tous mexri na valoun myalo kai na tous paroun kai oti exoun stin trapeza apotamueusi........ apo tis plates ton aplon Ellinon kai ergaton ta exoun kanei kai tora sitane kai ta resta.
    NTROPI TOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην εξοργίζεστε βρε παιδιά,ίσως κάποια στιγμή γίνουμε ΒΟλευτές και τότε σκεφτείτε θα κάνουμε σκι που είναι αποκλειστικά για μας τους βολευτές,δεν θα είμαστε σαν τους κοινούς θνητούς.....Α ρε Πετσάλνικε πάλι μερίμνησες για το μέλλον των νέων εγώ να ξέρεις σε καταλαβαίνω.Τέλος θα ήθελα να πω για τους κατοίκους του χωριού που πολλοί από εσάς τώρα θα είστε νευριασμένοι,βρε χαζούλικα για ένα καλύτερο μέλλον έκανε ότι έκανε ο Πετσάλνικος είναι μια σπουδαία επένδυση....Αχ τι ευτυχία που ζω στην Ελλάδα....Φάε κι άλλα λεφτά πάλι ολόφωτε επίγειε άγγελε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News