Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

1η η αθλήτρια του ΦΟΑ Δ. Ζαπουνίδου σε Διεθνή Συνάντηση Στίβου

"Η πολύ καλή μου παρουσία αλλά και των υπολοίπων αθλητών μας κάνει να αισιοδοξούμε, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε"

Νικήτρια αναδείχθηκε η αθλήτρια στίβου του ΦΟΑ Ζαπουνίδου Δέσποινα, στο διεθνές μήτιγκ βάδην που διεξήχθη στο Μπέργκαμο της Ιταλίας και στο αγώνισμα των 20 χιλιομέτρων βάδην Γυναικών.

Η Ζαπουνίδου Δέσποινα, που γυμνάζεται στην Αριδαία, σημείωσε χρόνο 1 ώρα 32΄ 47΄΄, που αποτελεί και ατομικό της ρεκόρ.

Με την πολύ καλή της παρουσία στους τελευταίους αγώνες η αθλήτρια του ΦΟΑ έχει συμπεριληφθεί στην Ελληνική ολυμπιακή ομάδα που ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2012, που θα διεξαχθούν στο Λονδίνο.

Μετά τους αγώνες η Ζαπουνίδου δήλωσε:...

...«Η πολύ καλή μου παρουσία αλλά και των υπολοίπων αθλητών μας κάνει να αισιοδοξούμε, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Με μεγαλύτερη προσπάθεια και θέληση ψυχής, θα τα ξεπεράσουμε και στο άμεσο μέλλον θα έρθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

(Στην φωτογραφία η Ζαπουνίδου στον τερματισμό)
 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News