Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Χωρίς θέρμανση ο 1ος Παιδικός Σταθμός Αριδαίας!

Τι είπε η Δέσποινα Καλδερεμτζή

Μία πολύ σοβαρή καταγγελία από αναγνώστη δεχτήκαμε σήμερα το πρωί και είχαμε την υποχρέωση να την επιβεβαιώσουμε.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο 1ος Παιδικός Σταθμός Αριδαίας δεν έχει θέρμανση.

"Εδώ και μερικές βδομάδες (δεν μιλάμε για μέρες), ο 1ος Παιδικός Σταθμός Αριδαίας δεν έχει θέρμανση.
Τυγχάνει να είμαι και εγώ ένας από τους «χαζούς» που αναγκαστικά πρέπει να στείλω το παιδί μου εκεί, να το ντύσω με ότι ρούχα έχω και να έχω σε αναμονή τον παιδίατρο".

Το Aridaia News επικοινώνησε με την Πρόεδρο τους ΚΕ.Κ.Π.-Α. Δέσποινα Καλδερεμτζή, η οποία επιβεβαίωσε το γεγονός.

Επίσης εξήγησε τους λόγους. Συγκεκριμένα, την προηγούμενη Τρίτη...

...ήταν προγραμματισμένος διαγωνισμός για την ανάθεση σε πρατήριο.

Ωστόσο δεν εμφανίστηκε κανείς ενδιαφερόμενος.

Σύμφωνα με το Νόμο θα πρέπει να επαναληφθεί (αύριο Τρίτη) και στη συνέχεια αν και πάλι δεν υπάρξει ενδιαφέρον από κανέναν, τότε ο Δήμος μπορεί να προχωρήσει τις διαδικασίες και να επιλέξει πρατήριο.
 

8 σχόλια:

  1. einai ntroph !!!!! me ti asxoloynte oi ypeythinoi gia tous paidikous toy dhmou aridaias???????as mas poyne na xeroyme ???e oxi kai xwris thermansh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΦΟΣΟΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ,ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ:
    "ΟΣΟ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΔΕ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EINAI APARADEKTOI OLOI TOYS AFHNOYN MIKRA PAIDIA NA KRYWNOYN NTROPH TOYS !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kyria kalderemtzh eseis krywnete sto dhmarxio?????exete petrelaio?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
    ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ?ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ?ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ . ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ , ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΧΕΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΡΩΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αμέτρητα σχολεία σε όλη την Ελλάδα δεν έχουν πετρέλαιο, οι κυβερνώντες, η κυβέρνηση του μνημονίου σε χρόνο μηδέν έκοψε μισθούς και συντάξεις, αλλά δεν μπόρεσε να βρει μία "φόρμουλα" ώστε να αποφευχθεί η "γραφειοκρατική ανοησία" και να θερμανθούν άμεσα τα σχολεία. Και το άλλο "φοβερό" συνέπεια και αυτό των αδυσώπητων μέτρων, δεν έχουν τη δυνατότητα οι περισσότεροι πρατηριούχοι να κάνουν το αυτονόητο, να συμμετέχουν σε έναν διαγωνισμό. Όσον αναφορά, τη σχολική επιτροπή καιρός να κάνει και καμία "υπέρβαση" στις προβλεπόμενες διαδικασίες, όχι να παρανομήσει αλλά να αναζητήσει τρόπο, μην φοβούμενοι το τι θα γράψουν και θα πουν "οι γραφικοί" της περιοχής μας. Πιστεύω ότι, και οι αντιπολίτευση (παρόλα τα τραγικά λάθη του παρελθόντος)δεν θα διαφωνούσε σε μία "ελαστική" λύση του προβλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News