Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Πρόσκληση Στρατευσίμων Πολεμικού Ναυτικού με τη 2011 Δ' ΕΣΣΟ

Ανακοίνωση Τύπου 

1. Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι με Εγκύκλιο Διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στο Πολεμικό Ναυτικό με την 2011 Δ΄ ΕΣΣΟ, από 07 Νοεμβρίου 2011 έως 10 Νοεμβρίου 2011 οι παρακάτω: α. Από την Κλάση 2013 (γεννηθέντες το έτος 1992) τους στρατεύσιμους που είναι γραμμένοι ή είναι αδήλωτοι στα Μητρώα Αρρένων των Νομών Αχαΐας, Ηλείας, Λέσβου, Άρτας, Χαλκιδικής, Σερρών, Καβάλας, Ροδόπης, Δωδεκανήσου, Μαγνησίας, Αττικής (αρμοδιότητας ΣΓ Ανατολικής Αττικής) και Θεσσαλονίκης (αρμοδιότητας Β’ ΣΓ Θεσσαλονίκης).

β. Από τις Κλάσεις...

...1988 μέχρι και 2012 ( γεννηθέντες από το έτος 1967 μέχρι και το έτος 1991) από όλους τους Νομούς του Κράτους και από την κλάση 2013 (έτος γέννησης 1992) των Νομών που κλήθηκαν μέχρι σήμερα, ανεξάρτητα αν έχουν τελειώσει ή όχι τη βασική ή ειδική εκπαίδευση, εφόσον οι λόγοι της υποχρέωσης τους για κατάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό δημιουργήθηκαν στο διάστημα από 1 Μαΐου 2011 μέχρι και 31 Ιουλίου 2011.

γ. Τους στρατεύσιμους των κλάσεων 1988 μέχρι και 2013 που έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας, εφόσον η ημερομηνία λήξης περιλαμβάνεται στο διάστημα από 1 Αυγούστου 2011 μέχρι και 31 Οκτωβρίου 2011.

2. Οι καλούμενοι θα καταταχθούν στη Ναυτική Βάση Κανελλόπουλος στο Σκαραμαγκά.

3. Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν από τα κατά τόπους Στρατολογικά Γραφεία.

Αντιπλοίαρχος Αδαμάντιος Χριστοδούλου ΠΝ
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News