Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Μήνυμα για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Γράφει ο Ανέστης Σαμαράς

Αυτή η μέρα του ΟΧΙ, του βροντερού, που ξάφνιασε την οικουμένη το 1940 να είναι σήμερα, το 2011 το ΟΧΙ του παρελθόντος και το ΝΑΙ του μέλλοντος.

Ενός μέλλοντος που θα δείξουμε, όπως και τότε, το ποιοί είναι οι Έλληνες και το τί μπορούν να καταφέρουν όταν είναι μία ΕΝΩΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΥΠΟ ΤΗ ΣΚΕΠΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Βγείτε στους δρόμους και τις πλατείες, χαρείτε στο μέγιστο τη σημερινή ΗΜΕΡΑ, δείτε στα μάτια τους συμπολίτες σας, χαμογελάστε τους για να σας χαμογελάσουν. Μεταφέρετε το μήνυμα της...

...ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ όπως και τότε όπου ανήμερα της 28ης, χιλιάδες ήταν αυτοί που ξεχύθηκαν στους δρόμους με ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ και ΧΑΡΑ με αποτέλεσμα την ΗΡΩΙΚΗ ΝΙΚΗ ενάντια στους ΙΤΑΛΟΥΣ. (και όχι μόνο)

Έτσι και εμείς, αυτή την ΗΜΕΡΑ πρέπει να πράξουμε το ίδιο, ενάντια (πλέον) στους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ και στις απαιτήσεις τους.

Με εκτίμηση
ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
Επαγγελματίας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News