Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ 3-0

Τα... καλογυαλισμένα παπούτσια των παικτών της ΑΕΚ, αλλά και το πάθος που είχαν, οδήγησαν στην εύκολη νίκη με 3-0 επί του Άρη που είχε δύο δοκάρια, όπως και η Ένωση!

Ο Νίκος Κωστένογλου παρέταξε την ΑΕΚ με 4-3-2-1, έχοντας τους Λεονάρντο και Μπέλεκ πλάγια και τον Λυμπερόπουλο στην κορυφή, ενώ ο Σάκης Τσιώλης τον Άρη με 4-2-3-1. Το ζητούμενο για την Ένωση ήταν το γρήγορο γκολ που θα έδινε την ψυχολογία για τη συνέχεια και αυτό ήρθε με τέτοιο τρόπο, ώστε να... διαλυθεί αυτή του Άρη. Με το αυτογκόλ του Λαζαρίδη στο 10'!

Οι Θεσσαλονικείς ήταν πλέον αναγκασμένοι να βγουν μπροστά και να τα παίξουν όλα για όλα ώστε να ισοφαρίσουν γρήγορα, με την ΑΕΚ να περιμένει καθώς ήταν σίγουρο ότι θα έβρισκε κενούς χώρους για αντεπιθέσεις. Όντως τους βρήκε, αλλά αυτό δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν οι Κιτρινόμαυροι με ένα δεύτερο γκολ.

Το παιχνίδι μετά το εικοσάλεπτο είχε καλό ρυθμό και... δύο δοκάρια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αρχικά για την ΑΕΚ με τον Κάλα και αμέσως μετά για τον Άρη με τον Καζναφέρη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την μπάλα στην κατοχή, αλλά έδειχναν να μην έχουν τρόπο για να αναπτυχθούν σωστά, ενώ πίσω άφηναν πάντα κενά και έτσι ήρθε και το 2-0 στο 39'.

Οι Μπέλεκ και Καφές, χωρίς ιδιαίτερη πίεση, συνεργάστηκαν για να βγάλουν τετ α τετ τον Λυμπερόπουλο κι αυτός απέφυγε και τον Βελλίδη, εν μέσω αποθέωσης! Ο Άρης, πάντως, θα μπορούσε να ξαναμπεί στο ματς πριν από το ημίχρονο, αλλά ο Παπστεριανός σημάδεψε το δοκάρι μετά το... δώρο του Αραμπατζή!

Οι δύο ομάδες προχώρησαν σε αλλαγές στο ημίχρονο, με τον Γκέντσογλου να μπαίνει αντί του Βάργκας για την ΑΕΚ και τον Καπετάνο να παίρνει τη θέση του Καζναφέρη για τον Άρη. Βλέποντας τα πράγματα να μην αλλάζουν προς το καλύτερο για τους Θεσσαλονικείς, ο Τσιώλης προχώρησε γρήγορα και σε δεύτερη αλλαγή, με τον Νέτο αντί του Ακόστα.

Ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας αλλά χωρίς ουσία, η ΑΕΚ είχε την προσοχή της στο να μην κάνει κάποιο λάθος αμυντικά που θα έβαζε ξανά στο ματς τον αντίπαλο της και έτσι τα λεπτά περνούσαν χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο. Ο Τσιώλης έριξε στον αγώνα και τον Φατί αντί του Παπαστεριανού, ο Κωστένογλου έβγαλε τον κουρασμένο Λεονάρντο για να μπει ο Λαγός και το ματς συνεχιζόταν με την ίδια εικόνα.

Εκεί που όλοι περίμεναν να περάσει η ώρα, πάντως, για να λήξει το ματς, η ΑΕΚ έδωσε εκ νέου χαρά στους οπαδούς της καθώς ο Κάλα με κεφαλιά στο 78' έκανε το 3-0, ο Λαγός αμέσως μετά έχασε ευκαιρία να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ και ο Κωστένογλου αποφάσισε να ξεκουράσει τον Δέλλα, βάζοντας στη θέση του τον Μανωλά για το τελευταίο δεκάλεπτο.

---
Πηγή: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News