Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας - ΠΑΟΚ Δυτικού 6 - 1

Τα έδωσε όλα η Πέλλα για το καλύτερο αποτέλεσμα

Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα η ομάδα της Πέλλας νίκησε στην έδρα της τον ΠΑΟΚ Δυτικού.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Πέλλα όμως η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στους επιθετικούς της καθώς χάθηκαν πολύ καλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα τα 2 δοκάρια με τον Τανταλίδη και τον Γάκη να σημαδεύουν το οριζόντιο και το κάθετο δοκάρι αντίστοιχα.

Λίγο πριν από την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Ηλιάδης με 2 προσωπικά τέρματα έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 40' με κοντινή προβολή και στο 41' με κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή της Πέλλας ήταν εμφανής και στο 75' ο Ηλιάδης σημείωσε το τρίτο γκολ με κοντινό πλασέ.

Στο 77' ο νεοεισελθών Σαλίκας στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 με ωραία ενέργεια αποφεύγοντας δυο αντιπάλους πλάσαρε τον τερματοφύλακα του Δυτικού.

Στο 83' ήταν η σειρά του νεαρού Μπρατσούδη να επεκτείνει το σκορ στο 5-0 όπου ευστόχησε σε τετ-α-τετ μετά από ωραία συνεργασία με τον Μυλωνόπουλο.

Το Δυτικό στο 87 λεπτό μετά από καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από 40 μέτρα μακριά από την εστία του Καρακούτση μείωσε με τον Βλάχο Δ σε 5-1.

Στο επόμενο λεπτό...

...ο Ηλιάδης του Μ. Αλέξανδρου πέτυχε το 4ο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα διαμορφώνοντας και το τελικό 6-1.

Μ. Αλέξανδρος Πέλλας:
Καρακούτσης, Κορώνας, Τανταλίδης, Τουλγαρίδης, Ηλιάδης, Μπουράκης, Λαγογένης(Σαλίκας), Γάκης(Μυλωνόπουλος), Μπρατσούδης, Γκαντσίδης(c), Καλοϊδης(Κουμπούς)

ΠΑΟΚ Δυτικού:
Βασιλειάδης Π.(c), Βλάχος Ι.(Παπαϊωάννου), Βασιλειάδης Β., Στοφορίδης, Χατζηγεωργίου(Παπαδόπουλος), Νικολαϊδης, Παυλίδης, Βλάχος Δ., Χωραφάς(Ούτος), Γαβρανίδης, Μπαμπάσης

Εύκολο έργο είχαν ο διαιτητής Γεωργίου Νικόλαος και οι βοηθοί του Κόγιος Κων/νος και Ελευθεριάδου Δέσποινα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News