Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Τα 7 πιο "hot" ανδρικά κουρέματα!

Νέα σεζόν έχουμε και, εκτός από την ντουλάπα σου, θα πρέπει να ανανεώσεις και την κουπ σου

Και μην μου πεις ότι αυτά είναι γυναικεία θέματα, γιατί τι να το κάνεις το στιλάτο ντύσιμο αν το μαλλί είναι αλλού γι’ αλλού; Μιας και σήμερα το... κούρεμα είναι επίκαιρο, ιδού πώς να κόψεις τα μαλλιά σου...

Οι τάσεις της μόδας στα μαλλιά για το φθινόπωρο και τον χειμώνα που έρχεται κάνουν στροφή σε παλιότερα στυλ, έχοντας σύγχρονες «προσθήκες».

- Καίσαρας
Το απόλυτο trend της σεζόν: μαλλιά κοντά στα πλάγια και μακρύτερα στην κορυφή, η οποία έρχεται μπροστά στο μέτωπο και γυρίζει προς τα δεξιά ή τα αριστερά.

- Xωρίστρα
Στην ίδια κατηγορία με τον Καίσαρα βάλε και την χωρίστρα (ναι, την «κλασσική» που σου έκανε η μαμά στο σχολείο): μαλλιά χτενισμένα καλά προς τα πίσω και χωρισμένα στο πλάι.

- Mύτες
Ο συνδυασμός απλού και μοντέρνου: οι μύτες μπορούν να είναι πάνω στο μέτωπο ή στο πλάι, ανάλογα με το πού σε βολεύουν και τι σου πάει.

- Αφέλειες
Η απόλυτη επιλογή για όσους θέλουν trendy χτένισμα: κόψε τα μαλλιά σου κοντά πίσω και άφησε τις αφέλειες να «αγκαλιάσουν» το μέτωπό σου.

- Ασσύμετρο
Κάθε μέρα κι άλλο χτένισμα: Κόψε λοιπόν κάποιες τούφες πιο κοντές και άσε το υπόλοιπο μαλλί στο κανονικό του μάκρος. Τι νομίζεις ότι κάνει ο Johnny Depp εδώ και τόσα χρόνια;

- Ατημέλητο
Συνδυάζει μύτες και κοντό: τα μαλλιά δεν είναι σχολαστικά φτιαγμένα, οι τρίχες πάνε όπου θέλουν (για την ακρίβεια όπου τις πας εσύ με το ανάλογο προϊόν χτενίσματος). Θέλει λίγη προσπάθεια παραπάνω για να βρεις τον «συνδυασμό» που σου πηγαίνει.

- Κοντό
All time classic: το κοντοκουρεμένο μαλλί είναι αυτό που χρειάζεται την λιγότερη περιποίηση. Κόψ’ το κοντό στα πλαϊνά και άσε την κορυφή πιο «επιθετική».




---
Πηγή: star.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News