Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ARIDAIA CITY: Μουσική βραδιά κόντρα στον Καρκίνο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο η μουσική βραδυά που διοργάνωσε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών ΄Εδεσσας στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας

Τα έσοδα της εκδήλωσης διατίθενται για τρία παιδιά από την Αλμωπία που πάσχουν από καρκίνο.

Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν και να τραγουδήσουν μαζί με το Λευτέρη Μυτηλιναίο τα τραγούδια του. Ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής έδωσε τον καλύτερο εαυτό του.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης και η Βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη. Παραβρέθηκαν ακόμα...

...ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης, ο βουλευτής Βασίλης Γιουματζίδης, οι αντιδήμαρχοι Κατερίνα Μπαγκή, Τάσος Τσαβδάρης, Γιώργος Ταγκαλίδης (τραγούδησε κιόλας), και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Καθαριότητας Χρήστος Σπρίτος.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Δ. Τριγωνάκη εκ μέρους του Δ. Σ. ευχαρίστησε τον κόσμο και τους φορείς για την μεγάλη ανταπόκρισή τους.


---
Πηγή: Γεγονότα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News