Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Μάνδαλο - Αλμωπός 3 - 2

Νικητές οι γηπεδούχοι

Άτυχος στάθηκε ο Αλμωπός στο ντέρμπι με το Μάνδαλο, σημειώνοντας τελικό σκορ 3 - 2 υπέρ των γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχοι του Μανδάλου αναδείχτηκαν νικητές, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την πρώτη θέση στην κατάταξη της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Αλμωπού αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τα οποία στάθηκαν εμπόδιο στη νίκη.

Το Μάνδαλο από την άλλη, παίζοντας εντός έδρας κατάφερε να προηγηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί ισόβαθμες στην προηγούμενη αγωνιστική, με 19 βαθμούς η κάθε μια, ενώ τώρα το Μάνδαλο περνάει στην πρώτη θέση με...

...22 βαθμούς, αφήνοντας πίσω τον Αλμωπό με 19 βαθμούς.
 

7 σχόλια:

  1. ΣΦΑΓΗ Τ ΑΛΜΩΠΟΥ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. 2 ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΝΤΙ Γ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟ ΜΑΝΔΑΛΟ? Σ-Φ-Α-Γ-Η.ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ Τ ΘΕΛΕΤΕ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ.ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΣΙΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Μ ΤΝ ΕΔΕΣΣΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.ΚΟΥΠΟΥΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. einai logiko. to dentro pou exei karpous to xtypane. almwpara den peirazei! sthn kardia mas eisai prwth.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το μανδαλο αξιζε να νικησει. αφηστε τη χολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπομονη και δυναμη το πρωταθλημα ειναι μεγαλο,οχι πανικος και παιδιαρισματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. to mandalo den yphrxe sto ghpedo sto deytero imixrono...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. twra sas xalase i diatisia etsi sfagi kai prasina aloga.mia fora vgikate ektos karatzovas kai fagate sfaliara rezilia.kai pou eisai akoma kai sto melisi mesa tha xasete me tetoia omada pou exete,kai oso gia tin diatisia me tin edessa pou les mallon ksexnas to penalnti kai kokkini tou mpogdani sto 5 lepto panw ston lafazanidi etsi ekei tha teleiwne kai to mats.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αντε ρε γατακια της Εδεσσας...που μιλατε κι εσεις ...στο πρωτο ημιχρονο ( με Αλμωπο ) επρεπε να σας εχει με 9 παικτες...αντε τραβατε στην 7η θεση τωρα και μη μιλατε...Στο Δυτικό τι εγινε ρε υπερομαδα; 1-0 στο 79΄...και σας επαιζε ο καλυτερος διατητης της κατηγοριας. Αλλα ετσι ειναι, φοβαστε και σας στελνουν διαιτητη στο Δυτικο τον Μιχαηλίδη.50-50 σιγουρο. Ενω στο Μανδαλο τον ανθρωπο των ειδικών αποστολων. Μου...σελεμιδης. Τυχαιο; Δεν νομιζω. Ρε αστε ατις καλες ομαδες να παιξουν κι εσεις του χρονου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News