Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Αλμωπός - Μ. Αλέξανδρος Πέλλας 2 - 2

Το ντέρμπι του Αλμωπού με τον Μ. Αλέξανδρο Πέλλας

Ένα πραγματικό ντέρμπι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.

Ο Αλμωπός αναμετρήθηκε στην έδρα του με τον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας και αν και αρχικά έκανε το 1 - 0, στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε την ίδια τύχη.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν εξίσου καλά πετυχαίνοντας μία δύσκολη ισοπαλία και το τελικό 2 - 2.

Οι γηπεδούχοι αν και καλά προετοιμασμένοι δεν κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι, ωστόσο χάρισαν ένα πολύ καλό θέαμα στους οπαδούς.

Ο Μέγας Αλέξανδρος από την πλευρά του έπαιξε πολύ δυνατά και κατάφερε να έχει μία πολύ καλή παρουσία και να αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων στους 100 περίπου φιλάθλους της Πέλλας που βρέθηκαν στο γήπεδο και όχι μόνο.

Ο δυνατός αέρας σε πολλές φάσεις έκανε δύσκολο το έργο των παικτών.

Στα καλά του ματς θα μπορούσε να συμπεριληφθεί...

...η πολύ καλή φόρμα των δύο ομάδων, ενώ στα άσχημα ο διαπληκτισμός οπαδού του Αλμωπού με οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

Διαιτητές του αγώνα οι Θεολόγου, Μιχαλόγλου, Κελεσίδης και Σηπάκης.
  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News