Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Εκδήλωση με μηνύματα από την Φιλοζωική Αλμωπίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεκάδες παιδάκια διασκέδασαν στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παιδική εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αλμωπίας «Η Ελπίδα».

Δεκάδες παιδάκια είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, όπως κουκλοθέατρο, χορό και τραγούδι παρέα με κλόουν αλλά και ζωγραφική.

Η εκδήλωση έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων (4 Οκτωβρίου) και πέρασε όμορφα μηνύματα πετυχαίνοντας τον αρχικό της στόχο.

Όλα τα μέλη της Φιλοζωικής ήταν παρόντα δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Τραπεζανίδη και η Κατερίνα Μπαγκή, που είναι αρμόδια για θέματα πολιτισμού και παιδείας.

Πρέπει να τονιστεί ότι αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στους διοργανωτές της φιλοζωικής, όσο και στον Δήμο Αλμωπίας και της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α. για την άρτια συνεργασία με τον Σύλλογο.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:

 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News