Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: «Κλείδωσε» ο μισθός του Προέδρου της ΔΕΥΑ Αλμωπίας

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το ποσό των 1.500 ευρώ

Στα 1.500 ευρώ «κλείδωσε» ο μισθός του Προέδρου της ΔΕΥΑ Βασίλη Κανονίδη, ποσό το οποίο πρότεινε πριν λίγο καιρό ο Δήμαρχος Αλμωπίας. Την ίδια στιγμή ο Αντιπρόεδρος Τάσος Θεοδωρίδης αρνήθηκε κάθε προσωπική του αμοιβή.

Το συγκεκριμένο ποσό εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία στη συνεδρίαση του ΔΣ της Επιχείρησης που έγινε πριν λίγες μέρες.

Ο μόνος που καταψήφισε το συγκεκριμένο θέμα, ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Τάσος Θεοδωρίδης, ο οποίος παρέμεινε σταθερός στις θέσεις του και αφού καταψήφισε τον μισθό του Προέδρου, αρνήθηκε την προσωπική του αμοιβή, κάτι που έγινε δεκτό από το Συμβούλιο.

Ακόμη και ο Χρήστος Χουρσόγλου, ο οποίος αντιδρούσε έντονα στα 1.500 ευρώ, υπερψήφισε την αμοιβή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News, σημαντικό ρόλο στην αλλαγή πλεύσης του κ. Χουρσόγλου έπαιξε...

...η νέα στάση του κ. Κανονίδη ο οποίος δεσμεύτηκε να αλλάξει πλεύση στη Διοίκηση για το καλό της επιχείρησης.
Την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου το Aridaia News θα φιλοξενεί μία αποκλειστική συνέντευξη από έναν άνθρωπο που έχει άμεση σχέση με τα τεκταινόμενα της ΔΕΥΑ.
 

16 σχόλια:

  1. ο κ.Κανονιδης ελπιζουμε να ασχολειτε τουλαχιστον 8ωρο με τη ΔΕΥΑ ,γιατι τοσα χρηματα σημερα θεωρειτε ΔΙΠΛΟΣ ΜΙΣΘΟΣ! Θα πρεπει να τρεχει επι παντος επιστητου για την επιχειρηση για το καλο του Δημου.Τοτε μονο θα στηριξουμε την προσπαθεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑΣΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ. Η ΑΨΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ. ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά μόνο ο Θεοδωρίδης αξίζει. Αν και δεν τον ξέρω, και μόνο το ότι θυσίασε τον μισθό του λέει πολλά. Πάρα πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακου 1500 ευρο.Γιατι τι προσφερει και περνει τοσα χρηματα.Α ρε κοροιδα ποσο μ.....ς ειμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προφανώς ο Θεοδωρίδης στοχεύει σε άλλη αμοιβή, πολύ μεγαλύτερη, από τα μέσα της θητείας της δημοτικής αρχής και μετά.. Πολύ παλαιοκομματική τακτική, αλλά ο κόσμος ξύπνησε. Το θέμα είναι πόσο ασχολείται με τα προβλήματα της ΔΕΥΑ. Ποια είναι η προσφορά του μέχρι τώρα; Ας μας πει κάποιος που ξέρει γιατί ότι διαβάζουμε μέχρι τώρα έχει να κάνει με την αμοιβή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ?
    ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ.
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΒΛΑΒΕΣ ΜΗΠΩΣ?
    ΚΑΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ? ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο θεοδωριδης ειναι νεοσ ανθρωποσ και σαν νεοσ στην πολιτικη σκεφτεται τιμια. ετσι θα επρεπε να σκεφτονται ολοι. ελπιζω με το περασμα των ετων να μη γινει σαν τουσ αλλουσ και ο τασουλησ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τώρα ο κος κανονιδης θυμίζη στον κόσμο γιατί παραιτήθηκε απο το συμβούλιο του κου χατζηδημητρίου,επίσης το πως μπόρεσε και πήρε για δικότου ανθρωπο ανάθεση εργου επι 4ετίας κου ζέρζη 250,000 ευρω περίπου,οπως και πρόσφατα απο την καινούργια δημοτική αρχή,ετσι και ο καθένας συμερίζετε την φτώχεια των άλλων.γι΄αυτό ψάχνη να εισπράξη,δεν μαζέβονται τα 1500 ευρώ τον μήνα.καλοφάγωτα κύριε σύμβουλε,συνταξιούχε συναδελφοί σου νεοδιοριζόμενοι θα παίρνουν 650.ευρώ και θα ζείτε στο ιδιο περιβάλλον,πώς θα σε ξαναψηφίση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. [ΓΕΩΡΓΟΣ-ΠΕΖΟΓΡΑΦΟΣ-ΠΟΙΗΤΗΣ]28 Οκτωβρίου 2011 στις 10:17 μ.μ.

    ΤΑΣΟΥΛΗ ΕΙΣΑΙ ΝΕΑΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ!! ΤΗ ΔΟΞΑ ΜΙΣΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΣΥ Σ ΟΛΟΥΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΥΣ ΕΝΑΣ!!! ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΓΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ!!!! ΓΙΑΤΙ;;;; ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ.ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΠΥΡΑ ΝΑ ΚΕΡΑΣΤΕΙ. ΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ.ΕΙΣΑΙ ΓΙΓΑΣ ΤΑΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. oti o kanonidis thelei na plhronete den shmenei tipota oloi plhronononte kai theloyn na plirononte otan eise omos proedros se mia epixirisi kyrie kanonidi prepei na tin kaneis viosimi kai epikerdis gia na plirothis, esi omos otan then exeis bgalei oyte ena eyro ston idiotiko tomea pos mporeis na peiseis oTi mporeis na to petxis ayto?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι προκλητικό τα 1500 ευρώ ο παππούς μου δούλευε 65 χρόνια και τώρα παίρνει 350 ευρώ εγώ κάνω 12ωρα και πήρα μισθό 182 ευρώ γιατί να το ανεχτώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΗΤΑΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.
    ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΑ, ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑ ΝΕΡΑ, ΣΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΥΜΑΤΑ, ΜΕ ΑΦΑΝΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ.
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ Η ΧΩΡΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κανονιδη παραιτησου απ το μισθο σου ! Θα κερδισεις πολυ περισσοτερα στην συνειδηση του κοσμου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. προκλητικό και όχι μόνο . ΑΛΛΑ αυτό δε θα το ανεχτούν οι νέοι τις Αλμωπίας. Εάν προσωπικά τον δω στο δρόμο θα των ρωτήσω γιατί πρέπει να ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ , να μου εξηγήσει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΚΑΝΟΝΙΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΣΤΗ ΔΕΥΑ; ΟΤΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΕΞΩ. ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΕ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΥΡΙΕ ΝΟΜΙΑΤΡΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News