Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Χωρίς Βουλευτές η παρέλαση της Αριδαίας!

Ούτε Κυβερνητικός Εκπρόσωπος


Ούτε ένας Βουλευτής δεν παρίσταται σήμερα στην παρέλαση της Αριδαίας.

Στην εξέδρα των επισήμων βρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης,o αντιδήμαρχος Γιώργος Ταγκαλίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βασίλης Κανονίδης, η Πρέδρος της ΔΗΚΕΔΑ Αθηνά Δούκα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Σπρίτος και εκπρόσωποι της ΠΕ Πέλλα, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής κ.α.

Από την παρέλαση απουσίαζαν τόσο οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ...
Θεοδώρα Τζάκρη, Βασίλης Γιουματζίδης, Ηλίας Θεοδωρίδης, όσο και της ΝΔ Γιώργος Καρασμάνης.

Φαίνεται πως η οργή του κόσμου έχει φοβίσει τους πολιτικούς, οι οποίοι αποφεύγουν πλέον την επαφή με τον απλό κόσμο.

4 σχόλια:

  1. Ο ΖΕΡΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επρεπε να ηταν στην εξεδρα δεν ξερω απλα ρωταω να μαθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΑΣ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ... ΑΝ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΕΙΔΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΗΤΡΑΙΑΝΑΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.28 Οκτωβρίου 2011 στις 5:27 μ.μ.

    ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ 3 ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΖΕΡΖΗ ΚΑΙ ΜΠΙΝΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΟΠΩΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ. Ε!!! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΣΤΗ ΟΥΓΚΑΝΤΑ, ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΔΗΓΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ. ΚΟΙΤΑ ΟΜΩΣ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΕΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΥΓΚΚΑΝΤΑ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΗΜΙΤΑΣΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News