Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Aridaia News: Το ταξίδι συνεχίζεται!

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη

Επιτακτική έχει γίνει πλέον η ανάγκη για ενημέρωση, γεγονός που έχει καταστήσει τα ΜΜΕ απαραίτητη «συντροφιά» για κάθε πολίτη.

Το Aridaia News βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των γεγονότων και ταυτόχρονα με την κάλυψη των τοπικών γεγονότων του Νομού Πέλλας, καλύπτει και σε πανελλαδικό επίπεδο τα γεγονότα τα οποία μας αφορούν και μας επηρεάζουν όλους.

Η Συντακτικής Ομάδα του Aridaia News ευχαριστεί θερμά όλον τον κόσμο ο οποίος μας εμπιστεύεται και μας προτιμά όλους αυτούς τους μήνες τόσο για την ενημέρωσή του, όσο και για την διαφημιστική του προβολή.

Προσπαθούμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και αν κρίνουμε από τα μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά και από την επισκεψιμότητα, το καταφέρνουμε σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη και δεσμευόμαστε...

...να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά αυτό που κάνουμε!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News