Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Αγέλη σκύλων αναστάτωσε το κέντρο της Αριδαίας

Αυτή ήταν δυστυχώς η κατάσταση που επικρατούσε χθες Πέμπτη, σε κεντρικά σημεία της Αριδαίας

Μία αγέλη μεγαλόσωμων αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων γέμισε τους δρόμους.

Απαρχή του προβλήματος είναι ο ιδιοκτήτης σκυλίτσας η οποίο όντας σε ίστρο προσέλκυσε γύρω της ολόκληρη αγέλη αρσενικών σκύλων με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα.

Παρά τον κίνδυνο και αψηφώντας την σωματική τους ακεραιότητα, εθελοντές του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αλμωπίας «Η Ελπίδα» κατάφεραν και έπιασαν το θηλυκό ζώο κατά τις βραδινές ώρες και το μετέφεραν στα κλουβιά του Συλλόγου.

Επίσης, δρομολογήθηκε και η στείρωση του ζώου, ώστε να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά.

Σήμερα, η κατάσταση είναι...

...εμφανώς καλύτερη στο κέντρο της Αριδαίας, καθώς η αγέλη των αρσενικών σκύλων έχει διαλυθεί.
 

7 σχόλια:

  1. Στο κεντρο ειναι καλυτερα.. τι γινεται τριγυρο ομως απο τα αδεσποτα; τα οποια ορμανε σε παιδια και μεγαλους; δεν λεω αγαπαμε τα ζωα κλπ αλλα πολλοι τα φοβουντε και ειναι μεγαλο προβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά κάνει η ανευθυνότητα των ιδιοκτητών. Και ποιος ηταν αυτός; Έτσι εύκολα θα την πληρώσει; Αμολάνε τα σκυλιά τους και δημιουργούν τέτοια προβλήματα! Να βρεθεί και να τιμωρηθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ; ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ; ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΕΛΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ. ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ! Ο ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η δημοτική αστυνομία και ο αντιδήμαρχος ο Ταγκαλίδης θα κάνουν κάτι, ή θα περιμένουνε τους φιλόζωους να κάνουν μήνυση στον ιδιοκτήτη; Ο ιδιοκτήτης κ. Ταγκαλίδη είναι γνωστός, για να σε δούμε τώρα ή μόνο συνεντεύξεις και φωτογραφίες είσαι; Τα αδέσποτα σκυλιά δεν είναι ιδιοκτησία του Δήμου και ο κ. Ταγκαλίδης υπεύθυνος; Αν δεν ήταν οι φιλόζωοι τι θα γινότανε κ. αντιδήμαρχε, θα πήγαινες εσύ να πιασεις τη σκύλα που έσερνε ή θα πήγαιναν τα παλικαράκια της δημοτικής αστυνομίας που κόβουν βόλτες ατσαλάκωτα; Οι φιλόζωοι είναι εθελοντές κι άμα θελουνε πάνε άμα θέλουνε δεν πάνε και λόγο δεν έχουνε να δώσουνε σε κανένα, εσείς που πληρώνεστε γιατί ακριβώς πληρώνεστε κ. Ταγκαλίδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μια διορθωση 11.46 ο Ταγκαλιδης δεν πληρονετε, ενα μισθο παιρνει.Τωρα μπορεις να συνεχισεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε ΈΝΑ άτομο το οποίο είναι εκεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, σε κάθε κάλεσμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News