Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Σκληρή κόντρα Πασόη - Ζέρζη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθεί το βίντεο της αντιπαράθεσης η οποία έγινε με αφορμή το ΚΑΠΗ Αριδαίας

Σε έντονους τόνους κινήθηκε η Συνεδρίαση του Δ.Σ. Προ ημερησίας ο Πέτρος Ζέρζης έφερε στο τραπέζι της συζήτησης το ΚΑΠΗ Αριδαίας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή είπε ψέματα και μάλιστα εγγράφως, ενώ ο Δήμαρχος του απάντησε σε εξίσου έντονο τόνο πως έκαναν αυτό που ορίζει ο νόμος και κατηγόρησε τον πρώην Δήμαρχο Αριδαίας ότι δεν είχε κάνει το ίδιο.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι αντιπροσωπευτικό της κατάστασης που επικρατεί σε όλες σχεδόν τις Συνεδριάσεις:

6 σχόλια:

  1. κανατε μαγκα τον Ζερζη κοροιδα, ασχοληθητε και τον υπολοιπο 1.5 χρονο σας με το χθες και μια χαρα θα περασει η θητεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΖΑΜΠΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΖΕΡΖΗΣ ΟΤΙ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ.ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΤΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΤΕΜΕΚ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΓΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κάποια στιγμη λέει ο Πασόης μέσα από τα δόντια "στην ταμπακερα...". τι ακριβώς εννοεί? είναι κάποια έκφραση όπως στα "παλια μου τα παπούτσια"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στο ψητο εννοουμε οταν λεμε στην ταμπακερα αδαη φιλε.Ασε τις θεωριες του λεει και μπες στο ψητο.
    Ο κ Ζερζης καλος αλλα χωρις συνεργατες.Που ειναι τα νεα ταλαντουχα στελεχη της περιοχης μας?
    Δυνατα ατομα θελουμε στο συμβουλιο .Για ολους του συνδυασμους.Η κυρια Μπαγκη ψηνεται.Αλλα και λιγο επιπεδο ρε παιδια.ΔΕν ειναι καφενειο εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε δημαρχε!καθομαστε και ακουμε το ζερζη να λεει ποσο τιμιος ειναι!ελεος!δωσε τα στοιχεια στην δικαιοσυνη και αστον να φωναζει οσο θελει!ελεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οπα ρε παιδιά εγώ στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπω ότι ο Κ. Ζέρζης έχει δίκιο σ' αυτά που λέει και βλέπω εναν πασοη που δεν εχει κανει τιποτα μεχρι στιγμης οπως λεει και ο Κ. Ζέρζης... χαλαρώστε λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News