Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Επίσκεψη του Δημάρχου Αλμωπίας στο Γενικό Λύκειο Αριδαίας

Ο Δημήτρης Πασόης άκουσε προσεκτικά τα αιτήματα των μαθητών

Το Γενικό Λύκειο Αριδαίας επισκέφτηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αλμωπίας, με αφορμή την αποχή των μαθητών από τα μαθήματα.

Ο Δημήτρης Πασόης συνομίλησε με τον Πρόεδρο του Δεκαπενταμελούς και με τον Διευθυντή του σχολείου και δήλωσε δίπλα στα αιτήματά τους.

Οι μαθητές επικρότησαν την άμεση αντίδραση του κ. Πασόη και του ανέφεραν τους προβληματισμούς τους.

Ο Πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς, κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στην έλλειψη βιβλίων και καθηγητών, ενώ εξήγησε πως το κυριότερο απ’ όλα είναι...

...να μην υπάρχουν ελλείψεις στα βιβλία της Γ’ Λυκείου η οποία εξετάζεται πανελλαδικά.
 

2 σχόλια:

  1. Και δηλαδή ο κ. δήμαρχος πήγε εκεί για να δηλώσει συμπαράσταση στα παιδιά; Ή για να δώσει κάποια λύση; Τι τους είπε "μπράβο παιδιά που κάνετε κατάληψη, συνεχίστε τον δίκαιο αγώνα σας;" Μήπως θα έπρεπε να τους πει ότι οι απεργίες και οι καταλήψεις όλων αυτών των χρόνων όχι μόνο δεν έφεραν αποτέλεσμα αλλά και κατήντησαν την ελλάδα έτσι όπως είναι σήμερα; Μήπως ότι τα παιδιά με τις καταλήψεις μαθαίνουν από τώρα ότι αύριο μεθαύριο μπορούν να κάνουν απεργίες και με το έτσι θέλω να κλείνουν δρόμους, λιμάνια, να δηλώνουν ότι "αυτός ο νόμος δεν θα περάσει" και όλα οι σχετικές συντεχνιακές αηδίες; Κανένας δεν έχει λάβει υπόψιν του, ο δήμαρχος, ο διοικητής της αστυνομίας, οι γονείς, οι καθηγητές, ότι σήμερα πρέπει να υπάρξουν διαφορετικές μορφές διαμαρτυρίας και όχι οι αντισυνταγματικές καταλήψεις και απεργίες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re file otan ta paidia einai G lukeiou k apo auth t xronia krinetai t mellon tous gt na mhn antidrasoun...3upna ligo...polu kala kanoun....giati h politikh mas einai,kalutera na mhn to sxoliasw...kala kanoun...otan apo edw k apo ekei mas kovoun xrhmata ,steroun thn paideia st paidia...to idio ginetai k s panepisthmia s plhroforw gt na mhn antidrasoun....skepsou prwtou milhseis...sunexiste paidia!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News