Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ντ. Μπακογιάννη: "Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών & κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης"



"Δεν υπάρχει κανείς να διαπραγματευτεί για τους Έλληνες"

Να συγκαλέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών με τη συμμετοχή των πρώην πρωθυπουργών και να αποφασίσουν κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης προτείνει η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Σε συνέντευξή της στη Real News αναφέρει πως "ήλθε η ώρα για ένα μέτωπο λογικής υπευθυνότητας. Είμαστε ακριβώς μπροστά στις πύλες της αβύσσου".

Σύμφωνα με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κυβέρνηση και αντιπολίτευση...

...δεν έχουν αξιοπιστία, εμπιστοσύνη και κύρος απέναντι στους εταίρους και τους δανειστές με αποτέλεσμα "να μην υπάρχει κανείς να διαπραγματευτεί για τους Έλληνες".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News