Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Κάλεσμα σε αγωνιστική σύσκεψη στα Γιαννιτσά

Εργαζόμενε, Επαγγελματία, Αγρότη, Σπουδαστή, Γυναίκα

Όσοι ισχυρίζονται ότι υπάρχει κοινό συμφέρον ανάμεσα στο κεφάλαιο και τους εργαζόμενους είναι εχθροί του λαού, λένε ψέματα. Κανένας εργάτης και εργάτρια, κανένας λαϊκός άνθρωπος δεν μπορεί να παραμένει στήριγμα του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΛΑΟΣ, των κομμάτων του ευρωμονόδρομου.

Κανένας εργάτης, αυτοαπασχολούμενος, αγρότης δεν πρέπει να στηρίζει στελέχη αυτών των κομμάτων στα Συνδικάτα, τους Συλλόγους και το Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών. Καμία εμπιστοσύνη στις...

...συμβιβασμένες ηγεσίες του κυβερνητικού συνδικαλισμού σε κεντρικό επίπεδο , σε ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ - ΓΣΕΒΕΕ - ΕΣΕΕ- ΓΕΣΑΣΕ - ΣΥΔΑΣΕ - ΠΑΣΕΓΕΣ. Είναι συνένοχες με την αγωνιστική τους ανυπαρξία όλα αυτά τα χρόνια στις εφαρμοζόμενες αντιλαϊκές πολιτικές των «πρασινομπλέ» κυβερνήσεων.
Καλούμε όλους, συνδικαλιστικούς φορείς & μεμονωμένους αγωνιστές σε

Σύσκεψη οργάνωσης της ΑΠΕΡΓΙΑΣ στις 19 ΟΚΤΩΒΡΗ στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
την ερχόμενη ΔΕΥΤΕΡΑ 17 / 10 στις 19.00’ μ.μ. στην Αίθουσα του Εργ.Κέντρου

Η αγανάκτηση και η οργή δε φτάνουν σήμερα αν δε δεθούν με οργανωμένη, συνειδητή, μαζική εργατική - λαϊκή πάλη για αποφασιστική αναμέτρηση και την ανατροπή της πολιτικής των μονοπωλίων που μας ποδοπατά.
Έχουμε ανάγκη από ένα στήριγμα, από ένα κίνημα που δε θα τα «διπλώνει». Θα βάζει εμπόδια, θα καθυστερεί τα κυβερνητικά μέτρα. Θα οργανώνει την πάλη για άμεσα μέτρα ανακούφισης των λαϊκών στρωμάτων, των ανέργων.

Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο
Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση
Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Ε.Β.Ε.
Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πέλλας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News