Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Πολιτικές εξελίξεις από τη Συνεδρίαση του Δ.Σ. Αλμωπίας;

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 31/10 το Δ.Σ. Αλμωπίας

Η έγκριση των οικονομικών καταστάσεων (Ισολογισμού, Αποτελεσμάτων χρήσεως, Προσαρτήματος Ισολογισμού και Έκθεσης Τακτικού Ελέγχου των Ορκωτών Λογιστών) καθώς και του Απολογισμού των πρώην Δήμων Αριδαίας και Εξαπλατάνου θα συζητηθεί κατά τη Συνεδρίαση του Δ.Σ. Αλμωπίας της προσεχούς Δευτέρας στις 18:00.

Τα συγκεκριμένα θέματα αναμένεται να «ανάψουν» τα αίματα, καθώς όπως η ιστορία έχει αποδείξει αυτά τα ζητήματα αποτελούν «κόκκινο πανί» για πολλούς συμβούλους τόσο της συμπολίτευσης αλλά κυρίως της αντιπολίτευσης η οποία...

...στην πλειοψηφία της έρχεται από το παρελθόν.
 

2 σχόλια:

  1. TA NERA POY PINOYN EMEIS TA XREONOMASTE:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην τολμήσουν και δεν αποδώσουν ευθύνες και τους απαλλάξουν τους προηγούμενους πέσουν σε αυτήν την παγίδα γιατί απλλάσεις τους προηγούμενους σημαίνει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΕΗ και όλα αυτά που λέτε είναι μπούρδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News