Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

«Μπλόκο» στην ΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού (ΙΙ Μ/Κ ΜΠ) στην Έδεσσα


Καθολική ήταν η συμμετοχή των εργαζόμενων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην 3ωρη στάση εργασίας που έγινε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Οι εργαζόμενοι έχοντας αυξημένο το αίσθημα ευθύνης, λόγω των υπηρεσιών που προσφέρουν στο τομέα της Εθνικής Ασφάλειας της χώρας, συγκεντώθηκαν στην είσοδο της ΙΙ Μεραρχείας στην Έδεσσα με σκοπό να αντισταθούν:

1) Την εκχώρηση-ιδιωτικοποίηση των στρατιωτικών εργοστασίων-ναυστάθμων-αεροδρομίων.
2) Την περιθωριοποίηση και αφανισμό του Πολιτικού Προσωπικού.
3) Την συγχώνευση Υπηρεσιών, Μονάδων που θα πλήξουν το αξιόμαχο του στρατεύματος.
4) Την εξαθλίωση, ανεργία.

Οι υπάλληλοι του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας δίνουν το σύνθημα για...

...εθνική αντίσταση συμμετέχοντας ενεργά στην συγκένρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/10/2011 στους Μικρούς Καταρράκτες.
 

1 σχόλιο:

  1. Nαι, πολύ δουλεύει το πολιτικό προσωπικό και έχει και απαιτήσεις. Ντροπή του Ελληνικού κράτους. Απορώ πως κυκλοφορούν στην κοινωνία χωρίς να έχουν προσφέρει τίποτα απολύτως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News