Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Έντονες αποδοκιμασίες από πολίτες προς τον Απόστολο Κακλαμάνη


Έντονες αποδοκιμασίες προκάλεσε η παρουσία του Βουλευτή Απόστολου Κακλαμάνη σε εκδήλωση του Δήμου Γαλατσίου για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Ν. Μανδηλαρά. Άτομο που ήταν παρών άρχισαν να φωνάζουν και να ζητάνε από τον βουλευτή να αποχωρήσει καθώς είναι ντροπή που έχει το θράσος να εμφανίζεται ακόμα.

Το λιγότερο θρασύτατη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η απάντηση του κ. Βουλευτά καθώς στάθηκε στο γεγονός ότι πέντε άνθρωποι ήταν αυτοί που τον γιουχάρουν. Είπε χαρακτηριστικά "Πέντε άνθρωποι είστε...Αυτή είναι η Δημοκρατία σας...δεν σέβεστε τίποτα...Είναι ντροπή σας...". Για την Δημοκρατία των 300 ούτε λόγος...


Δείτε το βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News