Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Μένει μέχρι νεωτέρας ο Τσιώλης

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε από το «Κλ. Βικελίδης» κάτω από αποδοκιμασίες φίλαθλων της ομάδας για το ξενοδοχείο χωρίς τον Σάκη Τσιώλη, ο οποίος παρέμεινε στην αίθουσα Τύπου και συζήτησε με την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση.

Τα όσα είπε ο Σάκη Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου («στη διάθεση της διοίκησης…»), η παρουσία παραγόντων της ΠΑΕ στις δηλώσεις, αλλά και η ολιγόλεπτη συνομιλία που είχε με τον Ντίμη Παπαϊωάννου, φούντωσαν τα σενάρια περί απομάκρυνσής του. Η αποστολή των «κίτρινων» αναχώρησε για το ξενοδοχείο προκειμένου οι παίκτες να πάρουν τα αυτοκίνητά τους. Έξω όμως από το «Βικελίδης»...
αποδοκιμάστηκαν από τους φίλους της ομάδας: «στον Άρη παίζετε… Ξυπνήστε»

Στον πούλμαν της αποστολής δεν επιβιβάστηκε ο Σάκης Τσιώλης, καθώς έμεινε πίσω για συνομιλήσει με τους διοικούντες της «κίτρινης» ΠΑΕ για το μέλλον της συνεργασίας τους. Οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει σε οριστική συμφωνία, αφού αποφασίστηκε να μην παρθεί απόφαση εν θερμώ λίγη ώρα μετά το τέλος του ντέρμπι, και για την ώρα ο Έλληνας τεχνικός παραμένει στον πάγκο της ομάδας.

Για το μέλλον του Σάκη Τσιώλη αναμένεται τοποθέτηση από επίσημα χείλη της ΠΑΕ στα 24ωρα που ακολουθούν.

---
Πηγή: gazzetta

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News